Istuskelen aamukahvilla ja lueskelen lehteä... Hmm onpa mukavaa kun lapset leikkii hiljaa keskenään. Kymmenen minuutin kuluttua herää epäilys, MIKSI NE ON NIIN HILJAA, viiden minuutin sinnittelyn jälkeen on pakko mennä katsomaan. No siellä ne leikkivät nätisti. Vanhin ja keskimmäinen leikkii barbeilla ja vauva siinä mukana imeskelee barbin päätä. "Hei leikkikää sillai että mie kuulen mitä työ leikitte". Kymmenen minuuttia menee taas ihan hyvin, lastenhuoneesta kuuluu pälpätystä, pikku hiljaa melutaso alkaa nousta ja barbit ovat ilmeisesti sotajalalla, viisiminuuttia sinnittelen, " ettekö te voi nyt ihan oikeasti leikkiä HILJAA"  Palaan kahvikupposen ääreen ja tajuan itsekkin "koskaan ei ole hyvä" Hymy

 

Ammatinvalinta kysymyksiä:

Jennukka: "äiti minusta tulee isona poliisi"              Tuuli: "minusta tulee ambulanssi"    Jennukka: "ai tuleeko sinusta auto, hahhahaha"

TAPPELUA (äiti Jenna kiusaa, äiti Tuuli vetää hiuksista yms)

Tuuli: "Niin siis Ambulanssin kuljetta"         Minä: ahaa no nehän on mukavian ammatteja, miten te juuri niihin päädyitte? (ylpeyttä äänessä, onhan meidän tytöt valinneet ammatit jotka auttavat muita ihmisia)       Jennukka ja Tuuli yhteenääneen: "No kun ne saa ajaa punasilla!!!!!!"  (eli siis päin punaisia liikennevaloissa)  

No saapahan ammatinvalinnan ohjaaja tehdä töitä leipänsä eteen..... Hymy