"äiti monta yötä on vielä kun lähdetään kylpylään" "äiti monta yötä on vielä kun lähdetään kylpylään" "äiti monta yötä on vielä kun lähdetään kylpylään" ja vielä tuhat kertaa sama uudestaan Hymy. Olipa kiva tänään sanoa että enään yksi yö ja sitten huomenna mennään. Eli huomenna aamusella startataan auto ja lähdetään kohti Nokiaa ja Edeniä. Matkalla poiketaan katsomassa serkkupoikia Vantaalla.       Isot tytöt odottaa reissua todella paljon, tytöt rakastaa uimista ja kivahan siellä on lillua lämpöisessä vedessä.  Ja ainakin yhtä paljon kuin kylpylässä lillumista niin tytöt odottaa ravintolassa syömistä, tytöt ovat jo kahteen kertaan varmistaneet että kai me varmasti mennään syömään "seisovaan pöytään". Maanantaina olisi tarkoitus käydä sitten vielä Delfinaariossa Delfiinejä katsomassa.  

Täytyy sanoa että yhtä paljon kuin lapsetkin niin minäkin matkaa odotan. On kiva saada tuollainen pieni paussi arjesta (vaikkapa ei siinä arjessakaan mitään valittamista ole). Alunperin olimme suunnitelleet että ollaan kaksi yötä mutta nyt päädyimme kuitenkin siihen että olemme vain yhden yön, ei meinaan ole ihan ilmaista reissata Suomessa Hymy, yksi yö hotellissa maksaa meidän porukalta 210 euroa/yö ja siihen ravintola sapuskat, delfinaarioliput  ja bensat yms muut sälät (jäätelöt yms)  päälle niin ollaan jo aika huikeassa summassa.   No nyt kun vähän nuukailee niin täytyy sitten katsoa kesällä jotain vähän pidempi kestoista reissua ja yhdistellä vaikka useampi paikkakunta samalle reissulle. Lupasinkin jo tytöille (niitä harmitti lievästi sanottuna vähän, kun tehtiin päätös että ollaan vain yksi yö) että kesällä sitten mennään Turkuun kylpylään ja samalla muumimaailmaan niin tuohon reissuunhan pystyy sitten vaikka yhdistämään yhden yön vaikka puuhamaan lähistöllä tms. Kääks täytyy alkaa nyt jo laittamaan hiluja sukan varteen, vaavelikin on jo silloin niin iso että sekin täytyy pitää ravintola ruuin hengissä ja lasku kasvaa Hymy, ei ole helppoa suurperheellisellä Hymy.

No joka tapauksessa, huomenna me ollaan tuolla:

 

No elikkäs seuraavan kerran sitten päivittelen blogia varmasti vasta tiistaina, ja silloin toivottavasti erittäin rentoutunein mielin mukavan reissun jälkeen!