Aamulla kun lähdettiin lenkille niin pakanen tuntui poskissa tosi kylmälle, aamulenkin jälkeen mentiin hetkiseksi leikkikentälle mutta sitten oli todettava että kylmä on ja tultava sisäleikkeihin. Isompia harmitti kun eivät tarenneet ulkona leikkiä ja piti sitten keksiä äkkiä jotain kivaa tekemistä. No piirtäminenhän on aina kivaa.Hymy

 Tällä kertaa tehtiin kuitenkin niin että minä luin tytöille kirjasta lyhyen tarinan ja tytöt piirsivät sitten mitä tarinasta muistivat ja sen jälkeen kun piirustus  on valmis niin tytöt vielä kertoi mitä piirustuksessa on.   Tarina jonka tytöille luin kertoi nalle puhista joka meni Ruun syntymäpäiville ja siellä auttoi Kengua kattamaan pöydän,Risto Reipas auttoi nalle puhia kattaus hommassa.  synttäripöytä katettiin ulos ja siellä oli paikat kaikille vieraille. No tässä on valmiit teokset ja tyttöjen kertomus omasta piirustuksesta.

Vanhemman ensin:

"Tässä on Nalle puh ja kaikki vieraat ja pöytä on niin iso että siihen niiku mahtuu kaikki, jokaiselle on tuoli ja sitten niitä tuoleja on lisää, pöydällä on kakku ja mehua. Niin ja kyllä tässä on aurinkokin vaikka siinä sadussa ei ollut, mut nyt tää on kyl valmis"

 

 

Keskimmäisen tytöt kuva:

 

"Tässä on niin ku nalle puh ja Risto reipas, mutta reippaalla on hame koska mie en osaa piirtää muuta kuin hameen, tässä ne on niin kun ulkona veden rannalla ja sitten toi on taivas missä on niikun pilvii ja nalle puh niiin kun ottaa niitä ja sitten se pöytä on niin kun sillee että  mie en kyllä varmana piirrä mitään pöytää!!!!!!!! "