Reissu on takana. Delfiinit ja särkänniemen akvaario on nähty ja kylpylässä lilluttu. Oli kyllä ihanaa. Isoille tytöille tuli itku kun piti lähteä kotiin, oli kuulemma kylpylää ikävä (oltiin siis vielä parkkipaikalla Hymy) .  Koska serkkupojat eivät olleetkaan eilen kotona nin käytiinkin Delfinaariossa ja akvaariossa jo eilen ja tänään sitten paluumatkalla käytiin viimeiset energia rippeet riehumassa hoplopissa, nyt täällä on väsynyttä porukkaa... Vaavelikin on kahden päivän aikana nukkunut päiväunia yhteensä ehkä kaksituntia ja nekin pätkissä mutta ihmeen hyvin kyllä jaksoi. Eilen nukkui pariin otteeseen puoli tuntia mutta siitä huolimatta jaksoi kylpyläosastolla olla hymyilevänä ihan saman ajan kuin muutkin eli sen kolmisen tuntia. Yön nukkui kyllä sitten tosi hyvin, tosin aamulla huomasin että se oli ihan hiestä märkä, ovat tottuneet kotona nukkumaan hieman viileämmässä Hymy (kotona makkarissa yölllä on maksimissaan 19 astetta ja kylpylässä varmaan 24 astetta),  No pääasia että nukutti.

 Eilen huvitti siellä akvaariossa kun käytiin niin mie sanoin tytöille että nämä  kalat onkin vähän erilaisia kuin maretariumissa missä on vain kotimaisia kaloja. Vanhempi tuumasi hetken ja totesi " niin nää on varmaan Ruotsalaisia"  Hymy Kalat olivat siis sademetsien kaloja, piraijoita yms. 

Jaa mutta nyt meinaa porukka kuolla nälkään ja väsymykseen ja se ei ole hyvä yhdistelmä!!!! joten ruuan laittoon sitten.