Tänään on herkkupäivä (etenkin äidin). Laitoin aamulla uuniin Uuniohrapuuron tulemaan ja se on nyt siellä hiljakseen ollut vaikka kuinka kauan, NAMSKIS! Ja sitten piti tehdä herkkuja muillekkin, eli leivoin sitten jokaiselle uppoavia MOKKAPALOJA. 

Vaaveli oli viime yöllä vähän väliin ylhäällä, itkeskeli ja vääntyili ja kääntyili. Taitaa pientä vaivata ne hampit. Jos ensi yö on vielä vaikea niin sitten täytyy kyllä käydä näyttämässä korvat kun tuota nuhaakin on jonkin verran ollut. Nyt aamusella on kuitenkin ollut ihan ok, tosin tietty aika väsynyt reppana kun on yöllä valvonut. Nyt se onkin päiväunilla ja nukahti jo eteisen lattialle kun sitä laitoin toppapukuun, eikä edes silmää räpäyttänyt kun tungin sitä rattaisiin nukkumaan Hymy, täytyy nyt toivoa että saa nukuttua kunnon unet.

Isot tuijottaa eilistä Tanssi tähtien kanssa ohjelmaa. Isäntä lähti hiihtämään, uhosi jotain 12 km:n lenkistä saas sitten nähdä Hymy, pakotin kyllä sen ottamaan puhelimen mukaan jos se hyytyy jonnekkin metsäreitin varrelle niiin saadaan edes GPS singaali jotta löydetään se pelastusta varten Silmänisku. No eipä kai. Kivahan se on jos joku jaksaa liikkua!

Itse ajattelin alkaa netistä etsimään kompostia. saisi sen sitten kesällä /keväällä käyttöön. Mie olen nyt "hurahtanut" kierrättämisen ja jotenkin tuntuu hurjalta heittää kaikki biojäte roskikseen. Tai no osan biojätteestä hoitaa nuo meidän omat "sohvakompostimme"  Hymy  mutta kyllähän tuota kompostoitavaa jätettä kuitenkin tulee, suodatinpurut, talouspaerit, kananmunakennot, perunankuoret yms. Täytyisi nyt vähän tutustua noihin etukäteen ja sitten kun lähtee tosimielellä sitä ostamaan niin tietää sitten vähän  minkälaista haluaa ja tietää mitä osaa myyjiltä kysyä.

 

Mutta nyt menen tutustumaan (lämpö)kompostien maailmaan mutta täytynee kuitenkin laittaa teidän iloksi kuva meidän toisesta SOHVAKOMPOSTORISTAMME

Kyllä se on sitten lutunen Pusu