Kun ulkona on ihan ilma niin tulee tietty oltua ulkoa ja kun on tarpeeksi kauan ulkona ja käyttää sisätiloja vaan läpikulku, wc ja ruuan haku paikkoina alkaa kämppä pikku hiljaa muistuttaa sikolättiä.....  ELi meillä on sisällä ihan kauhean näköistä!!! Eihän tuo siivoaminen iso homma olisi mutta sitten pitäisi olla sisällä ja ulkona kun on niiiiiiiin kaunis ilma taas... HUOH!!

Elämä on valintoa AURINKOA ULKOA vai SIKOLÄTTI SISÄLLÄ!!! No tänään tai viimeistään huomenna.

Tänään olisi iltapäivällä ohjelmassa maalle menoa, pitää hakea hiekkaa tyttöjen hiekkalaatikkoon ja samalla paistetaan vähän makkaraa ja juodaan kahvia  Vaarin kanssa, pitääkin kohta vaarille pirauttaa että onko sillä kahvipullaa vai tuodaanko tullessamme. Se on muuten jännä että maalla juotu kahvi maistuu kesälle Hymy ehkäpä siinä on se että yleensä on lämmin ja kesäistä kun siellä tulee käytyä mutta niin se vaan on, maa- kahvi on kesä kahvi. Nauru

 

Kyllä aika muuten menee nopeasti. Vaaveli täyttää reilun kuukauden päästä VUODEN!!! Juhlista tulee varmaan aika MEGABILEEET, isot tytöt on jo miettinyt että ketä kavereita Vaaveli synttäreile kutsuu. Täytynee taas viettää useat juhlat, yhtenä päivänä rauhallisemmat "sukulais- ja kummi synttärit" ja toisena päivänä sitten kavereille ja isojen tyttöjen kavereille ja sitten vielä mummolle ja veljelleni ja hänen lapsille yhdet BILEET!  No mikäs siinä JUHLAT ON IHANIA!!! (ja mikä parasta silloin on pakko siivota Nauru)

Isot tytöt mietti että ketä tulee mihinkin synttäreille. No kaveri synttärit oli helpot sinne tulee KAIKKI kaverit. Sukulaissynttäreilläkin on jo "vakiintunut kävijäkunta" (tytöt sanoi "no ainakin  Vaari tulee sinne, ja tuo Iinalle karkkia, mutta myö syödään ne tai saa Iina yhden Nauru reilu meininki), Tälle vakiintuneelle kävijäkunnalle (Vaarille, Seijalle, Jonnalle, Jaanalle, Emmille yms muille ketkä unohdan) tiedoksi että sukulais/läheis synttärit vietetään  sunnuntaina 14.6. klo 15:sta eteenpäin on kahvipannu kuumana. Kaverisynttäripäivä onkin sitten vielä mietinnässä ensin ajattelin että pidetään ne silloin lauantaina mutta mies on silloin iltavuorossa ja KAIKKIEN tärkeiden ja  Iinalle läheisten pitää olla 1 v synttäreillä mukana Nauru.  Naapurin tyttö on tyttöjen mielestä kutsuttu KAIKKILLE synttäreille ja samoin kuulemma EMMI (vaavelin kummi).  No onneksi tässä on vielä puolitoista kuukautta miettiä kutsulistaa ja väkertää kutsukortteja! (1 v synttäreille PITÄÄ olla kutsukortit, pelkkä blogi kutsunta ei ole riittävä noin suurille juhlille Kieli ulkona.