Emma on edelleen äärettömän väsynyt mutta tuli jo ovelle vastaan kun tultiin kerhosta. Pari kertaa mies on kantanut sen ulos pissille ja siellä on jonkin verran (pari minuuttia) tepastellut ja käynyt pissillä. Tuon suorituksen jälkeen kyllä on taas ollut ihan poikki  ja nytkin on nukkunut hievahtamatta pari tuntia. No pienin askelin eteenpäin ja toivottavasti ei yhtään taakse päin.

 

Tytöillä oli tänään kerhossa pihaliikunta päivä. Mentiin aamulla yhdeksäksi ja siellä sitten ulkoiltiin pari tuntia erilaisia rasteja suorittaen. Aika kylmä viima puhalsi pihalla mutta hauskaa oli.  

Nyt isot tytöt leikkii PRINSESSAA (niin kuin aina) Nauru ja vaaveli odottaa että antaisin sille välipalaa ennen päiväunia, ja minähän annan kunhan saan takapuoleni ylös tästä koneelta Hymy.Vaaveli on keksinyt uuden "huvin", meillä on sohvatyynyn päälliset pesussa ja sohvatyynyissä on semmoista valkoista vanua pehmusteena. Nyt aina kun silmä välttää nin vaaveli on repimässä sohvasta näitä vanutuppija ja levittelee niitä ympäri asuntoa... kivaa ehkä vaavelin mielestä, äidistä ei niinkään.