Ensin nyt tämä akuutimpi tapaus eli rakas Emmamme. Mies Käytti sitä lääkärissä ja eläinlääkäri oli sitä mieltä että ei kannata lopettaa vaan leikataan. Leikausaika on huomenna. Tänään sai antibioottia piikillä ja nyt vaikuttaa jo ihan kuin eri koiralta. Tepastelee ovelle vastaan ja MENI JOPA ULOS (se on hyvin jo terveeltäkin Emmalta) Nyt toivotaan että päästään huomiseen ja leikkaus ja toipuminen menee hyvin.  Nyt voisinkin pyytää että kaikki peukut ja varpaat pystyyn, haluamme Rakkaan Emman terveeksi!!!

 

Sitten vaaveli. Käytiin tyttöjen kanssa vaavelin 10 kk neuvolassa. Pituuutta neidillä oli 77 cm ja painoa 11 kg. Mahtavan kokoinen MIMMI siis Nauru. Käynti meni hyvin eikä terkkaria pitänyt yhtään vierastaa. Roskis oli pakko käydä tutkimassa samoin terkkarin tietokoneen piuhojen kytkennät. Mukava käynti, isot tytöt piirsivät aulassa eli hekin käyttäytyi tosi hyvin ja vaikka hieman pelkäsinkin tuota matkaa kun jouduttiin kävellen menemään (mies oli autolla siellä eläinlääkärissä) mutta reippaasti jaksoivat tallustaa niin isommat kuin äitikin  Silmänisku.

Laitan neuvolakortin tekstin tuonne pienimmän prinsessan sivuille eli jos kiinnostaa niin sieltä voi käydä kurkkaamassa mitä mieltä terkkari neidistä oli!

Tässä Vaaveli lempipuuhassaan. DVD kaapin tyhjennyksessä:

kuva%20196.jpg

 

Nyt kahvin keittoon!