Tänään meidän piti saada kaverin poika hoitoon pariksi tunniksi mutta poika oli sairastunut ja hoito keikka jäi nyt väliin. No joku toinen kerta sitten. Nyt odottelenkin että "hoitolapsen" äidiltä tulee viesti että mitä lääkäri sanoo, toivotaan että ei olisi mitään kummempaa. Itse kun on lasten kanssa noita korvatulehduksia sairastanut niin heti ensimmäisenä tulee tietty mieleen että korvatulehdus, mutta toivotaan että ei olisi mitään! "EPULLE PARANEMISIA!!! Hoitoon saat tulla heti kun paranet, minä jo kaipailen pusuja täälläPusu ". POika on kova pussailemaan ja useasti saan märkiä moiskuja pojalta Nauru, poika on pari viikkoa meidän vaavelia nuorempi ja he onkin jo "paritettu" tulevaisuutta varten Nauru, olisihan se kätevää kun tuntisi jo valmiiksi sulhasen vanhemmatkin ja tietäisi että heidän kanssaan tulee toimeen Nauru.

 

Tänään ollaan aamulla ulkoiltu ja ulkoiltu ja ulkoiltu. Äsken siellä alkoi pikkuisen jyristä mutta ei kuitenkaan sada, taitaa ukkonen painua tuonne merelle.

Isot ulkoilee vieläkin mutta minä tulin välillä sisälle, vaaveli kävi päikkäreille ja minä väkersin adressin kimpussa.  Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut että pitäisi tehdä adressi sitä varten että saataisiin hidastetöyssyt meidän kadulle. Nyt sitten vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja sain sen väkerrettyä, eikä itse työhön mennyt kuin pari minuuttia mutta jotenkin on vain ollut niiiiiiin vaikea aloittaa, nyt sitten vaan nimiä keräämään Hymy

Sitten kun vaaveli herää päiväunilta ja JOS EI SADA niin ajattelimme tyttöjen kanssa lähteä käymään Santalahden leirintälueella. Siellä olisi koirien Agility kilpailut. Mummokin kisaa siellä Aapo-koiransa kanssa (tosin sitä suoritusta tuskin ehditään katsomaan) ja muitakin "koira" tuttuja siellä pitäisi olla. SE on kyllä hauskan näköistä kun koirat pujottelevat keppejä ja juoksevat tunnelista intoa täynnä Nauru.