Tänään on juhlittu. Kummini 60 vuotis päivät vietettiin tänään. Oli oikein mukavat kekkerit ja tytöt (kaikki kolme) käyttäytyi mallikkaasti. Oli oikein ihana katsoa kun he touhottivat ja olivat innoissaan juhlista. Isot tytöt olivat harjoitelleet laulun synttärisankarille mutta ujous iski esiintymis vaiheessa ja laulu jäi laulamatta, mutta eihän tuo mitään haittaa. Päivänsankarilla saattaa olla yllätyksiä lahjakasseissaan... Vaaveli tepasteli sinne tänne ja aina välillä pysähteli lahjapöydän luona. Aina välillä tuli hakemaan syötävää (piparia,, naksuja, leipää tms) ja hetken niitä mutusteli ja sitten vei lahjapöydän kasseihin. Muutamasta kassista ongin kaksi maissinaksua ja kolme piparia mutta voi olla että osaan jotain yllätyksiä jäi Nauru.

 

KIITOKSET JUHLISTA TAPSALLE JA SEIJALLE!!! Ruoka oli mahtavaa (isot tytötkin santsasi useampaan kertaan ja vaavelikin söi lohisoppaa innolla)  ja kakkut ja muut herkut ihania!!  Pusu

 

Nyt on kaikki kolme tytön tylleröä on unten mailla. Toivottavasti uni maittaa hyvin eikä hampaat vaivaa nuorimmaista, katselin tänään vaavelin yläientä ja se  on ihan sen näköinen etä se RÄJÄHTÄÄ, eli ehkäpä ne hampaat sieltä olisi vihdoin tulossa.