Nyt on sitten meno kyyti kerhoon heitetty. Jippii!!! Vaaveli pysyi hereillä kumpaankin suuntaan eli sain sen ihan "oikeaan aikaan" päiväunille. Nyt sitten jännätään että tarvitseeko mun herätellä hänet tuota isojen tytttöjen haku reissua varten vai herääkö itse ennen sitä. 

Tänään oli aamulla perusulkoilu setit, eli lenkki ja leiksalle! Nauru Ihana huomata tuolla lenkillä että puissa on jo tosi ISOT lehdet, ei nyt vielä ihan täysikokoiset mutta melkein.

Aamulla taas mietin että kuinka helpolla pääsen, tuossa oli yksi äiti (on käyny leiksalla paljon mutta aiemmin ei ole tullut puheeksi) joka kertoi tänään kuinka joskus on yksinäistä, hänen mies on koko viikon aina Helsingissä töissä ja hän on pienen poikansa (1,5 v) kanssa kaksin kaikki viikot. ja vielä ILMAN autoa eli hirvittävän kauas ei viihdytystä pääse hakemaan. Itselläni kun on se tilanne että, joo mies on usein töissä silloin kun muilla on miehet kotona, mutta hän on sitten taas vastaavasti paljon kotona muulloin. Ja jos minun tarvitsee päästä johonkin tai tarvitsen autoa tms niin se kyllä aina järjestyy suht helposti.  Ja jos tarvitsen "aikuis seuraa" silloin kun mies on töissä niin sitäkin saan aika helposti järjestettyä (tosin lapset mukana mutta kuitenkin). Taas tuli siis muistutus että " ole kiitollinen siitä mitä sinulla on!"

 

Tänään on ohjelmassa auton palautus vaarille eli kylään vaarille ja sitten sen jälkeen ihan vaan ulkoilua ja jos vanhimman pyörän kumin saisi kuntoon (taitaa ola puhki)  niin sitten vois lähteä vaikka pyöräilemään.