Huoh!! Naapurin tytöllä on joku koulukaveri käymässä.  Meidän tytöt etenkin vanhin odotti kovasti että naapurin tyttö tulee koulusta kotiin. No nyt se sitten tuli ja sillä on kaveri kylässä. Tytöthän on tunnettusti sellaisia että välillä on näitä "myö ei leikitä sunkaa" päiviä. Ja nyt on sitten naapurintytöllä sellainen päivä.

Tytöt meni innosta soikeena naapuriin kun näkivät että tyttö oli tullut koulusta, no naapuri sitten ei halunnutkaan meidän tyttöjä leikeihin ja oli kuulemma vielä sanonut että " Mie en IKINÄ enään leiki teidän kanssa!!"... HUOH!! Vanhin tuli sisään kyyneleet poskilta valuen ja sanoi että "se ei enään ikinä leiki meidän kanssa, pyääähhhh!!" Yritä nyt siinä sitten selittää , kun oma sydän itkee verta tytöt surun puolesta,  että kyllä se taas joku toinen kerta leikkii ja että ihan turha pahoittaa mieltään tuollaisesta.  Lapset on jotenkin aika julmia, vaikka eivät sitä ehkä tarkoitakkaan. Tai ehkä tuossa lapsen iässä ollaan vielä kylmän rehellisiä. No tiedän että huomenna viimeistään naapurin tyttö tulee kysymään meidän tyttöjä leikkimään ja silloin tytöt taas lähtee ilomielin ja ovat jo autuaasti unohtanut että "heidänhän ei ikinä enään pitänyt leikkiä keskenään"

Mikä kumma sitä on , etenkin vissiin tytöillä, että porukassa ei voi leikkiä, tai joskus toki voi mutta sitten on noita päiviä jolloin kolmas pyörä (tai tässä tapauksessa kolmas ja neljäs pyörä) on liikaa.  Nyt tytöt kuitenkin on jo ihan hyvällä mielin. He keksivät kahdestaan jonkun tanssi leikin ja tanssivat nyt ympäri pihaa Hymy.

 

Tänään oltiin aamusella tuossa yhdellä naapurila kyläilemässä, ai kuinka ihana talo niillä olikaan... kaikki ihan uutta ja kiiltävää (ihan uusi talo, muuttivat vasta pari kuukautta sitten) oma talo näyttää taas sotkuiselta ja VANHALTA (tosin onhan tämä rakennettu 50-luvulla eli vanhahan tämä on).

Iltapäivällä tulee vieraita, (tervetuloa Veera ja lapset) kivaa saada seuraa niin lapsille kuin itselleenkin Hymy.