Upea ilma ja ihana aamupäivä Nauru!  Tänään oli avoimien kerhojen yhteinen retkipäivä Luoviin. Sää suosi meitä ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Lämpötila oli jo aamusta 20 asteen paikkeilla.  

Aamulla siis heti yhdeksältä oltiin Luovissa. Siellä oli pikkaisen yhteisiä leikkejä ja sen jälkeen vapaata olemista, makkaran paistoa yms. Ja lopuksi tarjolla oli kahvia, mehua ja pullaa. Kello yksi lähti paluu kyyti.

Isot tytöt nautti kun oli seuraa koko ajan. Pääasiassa he olivat ilman vaatteita meressä. Kokonaan ei taitanut kukaan uskaltautua kastautumaan mutta sen verran he saivat toisiaan kasteltua että rantahieka tararautui ihoon Kieli ulkona. Välillä taas mereen pesulle ja taas hiekkaa ,mereen ja hiekkaan, saunaan, mereen, hiekkaan,mereen..... ja tätä sitten jatkuikin lähes koko aamupäivä. Isot tytöt menivät luoviin mummon kanssa kerhojen järjestämällä bussikyydillä. Minä, mies ja Vaaveli mentiin omalla autolla ihan vaan sen takia että jos vaaveli väsähtää niin päästää pois, mutta hyvin jaksoi vaavelikin, eikä edes nukahtanut autoon vaikka päiväuni aika olikin. 

 

NYT vaaveli nukkuu päiväunia, mieskin painui nukkumaan (se joutuu lähtemään yöksi töihin) ja minä odottelen isoja tyttöjä kotiin, mummo siis tuo ne sitten kun joutaa he kun menevät bussilla sinne kerholle ja sieltä sitten kotiin. Iltapäiväksi pitäisi keksiä taas jotain ulkoilu juttuja, koska kaunis ilma jatkuu!!!  Kuvia retkestä ei ole koska KAMERA JÄI TIETENKIN KOTIIN... PLAAH!!!