Tänään oli taas muskari päivä. Ihan kivaa oli, tosin nykyään muskari menee lähinnä vaavelin perässä juoksemiseksi musiikin tahtiin mutta mukavaa vaihtelua päivään sekin Nauru.

Isot tytöt lähtivät mummon kanssa kerhoilemaan, tänään olisi taas satubaletti treenit. Harjoittelevat nyt kevät esitystä ahkerasti, esityksen nimi on "nallet ja keijut", yritin tytöiltä pyytää että esittäisivät sen minulle mutta EI VOI, se on yllätys että minkälainen se on. Nauru. No 16.5 on sitten esitys, satubaletti ryhmä osallistuu kahteen esitykseen, omaansa ja sitten vielä yhteis tanssiin, tytöt ovat lievästi sanottuna innoissaan Hymy.  Mummo ei ikävä kyllä pääse esitykseen kun on reissussa mutta täytyy toivoa että jos vaikka Vaari pääsisi niin olisi enemmän tuttua yleisöä.

 

 Vaaveli on ihan rakastunet erääseen pieneen nukkeen. Tänään muskarin jälkeen on kannellut vaavelia ja hokenut että "aijaiaijai", kaipa noilla tytöillä on jotenkin sisäänrakennettu hoivavietti.

Tässä vaaveli vaavelin kanssa

Iina%20ja%20nukke%20008.jpg

Iina%20ja%20nukke%20006.jpg

Iina%20ja%20nukke%20005.jpg

 

Onhan tuo aika hellyyttävän näköistä kun vaaveli istuu lattialla ja "silittää" (paukuttaa nukkea naamaan) ja hokee "aijaiaijaja" ja välillä antaa nukelle "pusun" (länttää kuolaisen naaman nuken päähän) Pusu.

Tässä vielä yksi pusu nukelle!

Iina%20ja%20nukke%20004.jpg