Hytisyttää, viluttaa, kolottaa, siinä tiivistettynä tämän hetken olotila. Olisikohan eilen käynyt niin että aamuulkoilulla oli oikeasti liian vähän päällä ja olen onnistunut itseni lisäksi vilustuttaa lapsetkin Otsan rypistys hekin meinaan köhii ja röhii. No onneksi kenelläkään ei ole ainakaan vielä kuumetta ja sitä paitsi kaipa pieni kesäflunssa kuuluu asiaan.

 

Eilen iltapäivällä oltiin Pasaatissa hiukka shoppailemassa. Miehen oli löydettävä itselleen t.paitoja ja minä juoksin tyttöjen perässä että mies sai rauhassa shoppailla Nauru. No mies sai paidat ja me muut hyödyttiin reissusta syömällä masut täyteen hampurilaisia ja ranskalaisia Hymy.  Yritin, lasten perässä juoksemisen ohella, etsiä tytöäille PITKÄHIHAISIAtrikoomekkoja mutta tällä hetkellä kaikki myynnissä olevat ovat lyhythihaisia.

 

Pasaatin jälkeen menimme miehen työkaverin ja hänen perheensä luokse kyläilemään ja syömään LETTUJA, NAM!!! Eli eilen on siis herkuteltu.

 

Tänään aamulla perus aamu ulkoilut, kunhan saadaan pikku kakkonen katsottua. Iltapäivällä olisi ne 5 v synttärit joihin on mentävä jos vaan ei nyt kukaan tästä enempää sairastu.

 

Pasaatissa lähes KAIKKI vanhemmat naiset hymyilivät ja juttelivat vaavelille, sanoivat syötävän söpöksi Nauru, olisikohan syy ollut tässä siskolta lainatussa takissa Silmänisku, tuo takki päällä vaaveli hurmasi "mummoja" hymyilemällä ja viipottamalla (juoksemalla, se on sellaisenkin nyt sitten oppinut) pitkin kauppakeskuksen käytäviä.

kes%C3%A4kuu51%20003.jpg