HRRR.. KYLMÄ!!!! Ulkona on todella kylmä. aamulla kun lähdettiin lenkille piti pukea ihan kunnon välikausi haalarit, hanskat yms muut vermeet niskaan. Käytiin lenkki ja sen jälkeen mentiin leikkikentälle. Leikkikentällä tuli sitten kaikesta pukemisesta huolimatta KYLMÄ. MInulla oli sormet ihan jäässä ja vaavelilla oli iho ihan kananklihalla joten päätettiin lähteä jo normaalia aikaisemmin sisälle. Vanhimmalle iski oikein kunnon känkkäränkkä ja se huusi ja potki ja kirkui sisälle mennessä mutta pienen jäähy hetken jälkeen rauhoittui nopeasti.

 

Meidän siinä ruokaillessa kaarsi mummon auto pihaan. Kivaa huusi tytöt, mummo ei ollutkaan käynyt pariin päivään. Mummo tuli sisälle kassia kantaen, kassista paljastui vaatteita lapsille. KIITOS MUMMO!!! Vaavelille oli oikea aarre, Marimekon trikoomekko, aivan ihana, ihana ihana ihana. Isoille tytöille oli gollegetakkeja ja pari neuletakkia, kaikki tuli kyllä tarpeeseen.

Vaavelija uusi mekko:

kes%C3%A4kuu5%20006.jpg

 

Vaaveli kurmottaa isoa siskoa:

kes%C3%A4kuu5%20010.jpg

 

 

 

Ruuan jälkeen mummo vielä letittti tytöille letit jotta huomisilla synttäri juhlilla (tyttöjen ystävä täyttää 5 v) on sitten kikkarat hiuksissa.

Keskimmäinen letittettävänä:

kes%C3%A4kuu5%20013.jpg