Katsokaapas tätä... kaksi siiliämme on saanut uuden kaverin:

Kyllä on nyt tytöillä ihmettelemistä kun iltapäivästä alkaa siili punkea pihaan vähän joka puolelta.  Ihania veijareita.

 

Tänään ollaan käyty kummityttöni (lasten serkun) synttäreillä, iso tyttöhän tuo jo on täytti tänään jo 9 vuotta. ONNEA VILMA!!! Muuten ollaankin ramapattu kodin ja prisman väliä. aamulla käytiin imureita katsomassa ja hakemassa tytön lahja. Ruuan jälkeen mies haki uuden imurin Prismasta ja vielä äskenkin käytiin sieltä etsimässä lehtikompostia.... onneksi ei ole kauempana tuo prisma 

Tänään illalla olisi Seurahuoneella KOOP ARPONEN, minun ihan ehdoton "ihqutin" laulaja. Ensin meinasin että lähden Kooppia katsomaan mutta en jaksakkaan. En tiedä tekeekö tuo ukostava ilma tämmöisen väsyn olon mutta jotenkin tuntuu vain että on armottoman väsynyt ja poikki. Kohta onneksi jo alkaakin olemaan iltapala aika ja sitten pesut ja pisut ja lapsukaiset nukkumaan, itse oikaisen sen jälkeen sohvalle hetkeksi lukeaan ja sitten taitaa nukkumatti kutsua minuakin.

Huomenna olisi tarkoitus käväistä mökillä katsomassa serkkupoikia ja jos vaikka sieniä löytyisi, topsin jos sataa vettä niin sitten taitaa olla reissu vaakalaudalla ja pitää keksiä joitan muuta kivaa.