Tässä vaiheessa vuotta tulee AINA miettittyä että "kenen hel****n kuningas idea on ollut ORAPIHLAJA AIDAT!????!. NIitä pitää leikata ja niissä on piikkejä ja ne on ...voi ahdistus! Eli kyllä... on taas aika leikata orapihlaja aita. MIes on siitä puhunut jo useampaan otteeseen ja ollaan katseltu että tässä tien varrella on muut alkaneet jo leikata. Kylmä hiki otsalla valuen ollaan odotettu että milloin naapurit aloittaa leikkaamaan omaansa...koska silloinhan se on PAKKO meidänkin leikata. HUOH! Onhan tuo aita omalla tavallaan nätti ja antaa hyvän näkösuojan tms mutta siis kukaan ei voi väittää että tuo olisi kauhean lapsi ja/tai koiraystavällinen. Nyt kun sen leikkaa niin voi sitten heittää hyvästit paljain jaloin kävelylle koko kesäksi... ja se oksaroju, kompostissa se ei maadu joten se on pakko pakata peräkärryyn ja kaatopaikalle.  No mutta sitten kun tuo on leikattu niin onhan se taas siistimman näköinen ja sitten saa taas vuoden ihailla aitaa ja vuoden päästä taas aloittaa saman pohdinnan...: KUKA SE ON KEKSINYT????

Orapihlaja-aidan ja uimakoulujen lisäksi olisi tänään ohjelmassa ruokakaupassa käyntiä. Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja huomenna ei kauppaan ole asiaa... olen nimittäin luvannut lapsille että huomenna mennään meripäiville ja siellä tivoliin.... eli huominen iltapäivä menee sitten siellä. Huomenna on aamusella myös Keskimmäisen uimakoulun loppunäytös, eli vanhemmat saavat mennä katsomaan mitä on tullut kahdessa viikossa opittua .

Juu mutta nyt on lähdettävä selvimään (vaaveli apuna tietenkin) pyykkivuorta jotta on sitten saanut muut kotityöt tehtyä siinä vaiheessa kun mies tulee kotiin niin pääsee sitä auttamaan tuossa orapihlaja aidan leikkaamisessa tai ainakin voin olla henkisenä tukena (toisin sanoen "no ei tuo nyt ole suora... ota tuosta enemmän, no eihän sitä nyt NOIN voi leikata, siis MINÄKÖ NE MUKA JOUDUN VIEMÄÄN PERÄKÄRRYYY, älä naurata......."  onneksi tuo on sellaista "miesten hommaa"