Tänään meinasi mennä aamu pitkäksi. Eli normaalisti minä herään itse ennen kahdeksaa eikä tarvitse mitään herätys kelloja olla. Ja jos minä en herää niin kyllä lastenhuoneesta yleensä jotain ähinää tai puhinaa kuuluu viimeistään kasin maissa. NO tänään ei näin kuitenkaan ollut. Vartin yli kahdeksan herään sikeästä unesta siihen kun koirat haukkuu alakerrassa. HMMM... mikä ihme siellä voi olla? hetki meni kun tajusin että "perkuti, sehän on mummo joka on tullut hakemaan keskimmäistä uimakouluun." NO eikun lapset äkkiä aamupalalle, oli kyllä raskas herätys keskimäiselle kun  sikeästä unesta revitään ylös, syömään ja uimaan.  No mutta reippaasti oli kuitenkin uimakoulussa ollut  "rajusta" herätyksestä huolimatta.

Uimakoulun jälkeen läksimme Särkän (VAARI.. Nyt se on isolla kirjoitetttu ) mökille katsomaan Vaaria. Tytöt puljasivat vedessä, vaavelikin pääsi pari kertaa kastautumaan. Uimisen jälkeen paistettiin makkaraa  ja juotiin kaffetta. Oikein mukava mökki oli ja kiva piha, paljon mustikoitakin oli, tosin ne ei kaikki olleet vielä kypsiä. Vaaveli oli suu ihan mustana kun oli möyrinyt pitkin pensaita mustikoita napsimassa.  Harmi vaan että kamera unohtui kotiin, hyviä  kuvia olisi saanut useita.

Nyt vanhin on isin kanssa uimakoulussa ja minä, keskimmäinen ja vaaveli aletaan kohta valmistautua iltapallelle ja iltapesuille, sitten onkin taas lapset aivan valmiita nukkumaan. Huomenna olisi uimakoulun lisäksi ohjelmassa mansikoiden poimitaa ja leikkikenttäilyä.....