Olinkin jo miettinyt että meidän lemmikkimme näyttää välillä pienemmältä ja välillä suuremmalta. Eilen ihmettelin kun yleensä siili tulee syömään klo 18:30-19:00 välisenä aikana ja eilen  se ilmestyikin jo klo 17:00. No sitä siinä ihmeteltiin ja annettiin ruokaa siilille jo etukäteen. Puoli seitsemältä alkoi taas kuulua tuttua rapinaa kivetykseltä ja kun mentiin katsomaan niin taas siellä on siili. HMMMM???? voiko tuo ihan oikeasti syödä noin paljon??? Annettiin taas ruokaa ja vettä. Hetken kuluttua alkoi terassin alta kuulua puhinaa. Terassin alta ilmestyi toinen siili, huomattavasti isompi kuin tämä "puoli seitsemän" siili. Arvoitus siis selvisi... siilejä onkin kaksi. Tässä teille kuvia:

 

 

 

 

On nuo kyllä herttaisia mokomat.  Hassua puhinaa ne pitää mutta on niin kesyjä että syövät kädestä ja koiria ne ei pelkää yhtään.

 

 

Tänään on ollut ihan perus jutut. Aamulla lenkkeiltiin ja leiksailtiin. Nyt lapset leikkii jotain "mölyapina" leikkiä, eli ovat varsin äänekkäitä mutta pääasia että viihtyvät, kaikki kolme nauraa kätkättävät tuolla iloisin mielin. . Tytöt ovat olleet tänään niin reippaita että lupasin että välipalaksi paistetaan letttuja tai vohveleita... NAMSKIS!!!

Tässä "mölyapina kolmikko" mölyämässä: