Nyt loppui (luojan kiitos) se pumppu miesten ravaaminen. Enään tulee asentajat (18.8) ja sitten se on siinä. Alkoikin jo tympiä kun joku häiskä joku päivä huseeraa täällä ja tutkii komeroita (suunnitelee putki ja sähkö yms muita vetoja). Nyt siis on päätös tehty. Tuli otettua Mitsubishi pumppu ja "tutulta" asentajalta. Tällä hepulla oli halvin työnosuus ja kun oli sillai "tuttu" mies niin kaipa tuoho nyt voi vähän (jos nyt keneenkään) luottaa.

 Asennus on tosiaan elokuussa ja sitten alkaa yläkertaan puhaltaa lämpöistä ilmaa (tai ehkä nyt vielä silloin tarvi kauheasti lämmittää mutta jos tarvii niin valmius on). Alakerta lämpiää ensi talvenakin vielä ihan pelkillä puilla (varaava takka) ja ilmankierrosta vastaa tuuletin, ei raaski nyt ainakaan heti sijoittaa kahteen pumppuun, eli testaillaan ensi tuota yläkerran pumppua ja sitten jos se todetaan loistavasti niin täytyy sitten alkaa laittaa ropisia sivuun alakerran pumppua varten. Ja sitä paitsi hyvin ollaan tähänkin asti pelkillä puilla alakerrassa pärjättä (viime talvena patterit oli päällä vain silloin kun oli takkaremppa ja takkaa ei siis ollut, muut talvet on menty  lähes pelkillä puilla eli ihan vain tosi kovilla pakkasilla on ollut patterit lämpöiset).

Keskimämäinen on nyt uimakoulussa ja vanhin isin kanssa hakemassa tavaroita lattia remppaa varten. KOhta kun kaikki kotiutuu niin syömme ja jätämme miehen lattia hommiin ja painumme  HOP LOPPIIN viettämään iloista riehunta aikaa . Vaavelillillekin tulee sinne kaveri kun tyttöjen kaverin äiti ja pikku veli lähtevät mukaan. Riehakasta menoa siis varmasti luvassa, vaavelin päikkärit nyt tänään menee miten menee kun autossa saa nukkua mutta ei kai se yksi päivä maailmaa kaada ja jos kaataa niin ehkäpä se oli sitten jo valmiiksi kaatuakseen.