Olinkin jo unohtanut kuin ÄRSYTTÄVÄÄ On kun tehdään remppaa. Eli mies on nyt tänään ja eilen urakoinnut eteisen ja keittiön lattian kimpussa. HIenoa jälkeä tulee mutta on todela todella ärsyttävää kun kaikki paikat on hujan hajan (keittiönpöytä tyhjässä huoneessa, eteisen tavarat ties missä). Kaiken lisäksi isot tytöt HALUAVAT AUTTAA joka käänteessä... no tekemällähän sitä tietty oppii. 

Tässä mies ahertaa lattiaa:

Seuraavassa kuvassa lapset on ajettu pihalle syömään jätskiä, pois auttamasta siis, kuvassa meidän tyttöjen lisäksi naapurin tyttö:

Ja tässä Vaaveli joka veti herneet nenuun kun ei päässyt isojen kanssa naapurin pihalle:

 

Illallta tapahtuu jotain HISTORIALLISTA!!! Mies on ENSIMMÄISTÄ KERTAA koko tyttö kolmikon kanssa koko illan. Minä lähden kerhomammojen kanssa bilettämään ja meillä on treffit jo viideltä ravintolassa. Hyvinhän näillä menee sitä en epäile mutta on hauska kuulla miten mies hoitaa esim koko porukan iltapesut ja palat, tapanahan tietty on että kaikkien PITÄÄ saada KAIKKI samaan aikaan.. käsiä tarvittaisiin varmasti siis muutamia lisää....- KIvan lisän illlalle antaa tietty vielä tämä remontti... kaikki paikat hujan hajan ja mitään ei löydä mistään...  No niinhän se meni että: "Tekemällä oppii ja elämä opettaa!"