Tänään oli keskimmäisen viimeinen uimakoulu päivä. Viimeisen päivän kunniaksi vanhemmat pääsivät katsomaan uimakoulua. Kyllä niillä oli KIVAA!. Keskimmäinen ei ole vielä täyttänyt viittä vuotta joten hän oli nyt tuolla tenava ryhmässä siellä ei vielä saanut mitään uimataito merkkiä mutta nyt tuli varhaisuimamerkki. eli siinä oli vaatimuksena että osaa sukeltaa ja muutenkin uskaltaa laittaa päänveden alle, hyppii kenguruhyppyjä, läiskyttää jne. KOko ryhmä oli merkkinsä saanut .

Tässä ollaan menossa viimoiselle kerralle:

 

 

kuvia viimeiseltä kerralta:

 

 

 

Tässä keskimmäinen hakee uimakoulu vihkoaan sekä uimamerkkiä:

 

UImakoulun jälkeen tultiin kotiin syömään ruokaa ja mansikkakakkua (uimakoulun lopun kunniaksi) sen jälkeen lähdimme Meripäiville. 

Tässä tytöt "hienoina":

koska mies ehti paikalle (Parturin ja töiden takia) vasta myöhemmin  lähti Vaavelin Kummi EMMI (Kiitoksia vaan seurasta) mukaan ja hän sitten saikin pyöriä tyttöjen kanssa Tivolin härveleissä joihin äiti ei uskaltanut :

Tässä minä ja Vaavelin kummi (keskimmäisen ottama kuva):

muutamia kuvia meripäivien pyörityksestä:

 

 

 

Tosi kiva päivä oli, nyt on jalat ihan soseena kävelemisestä. Vanhin heitettiin äsken jatkamaan omaa uimakoulu taivaltaan. Keskkimäinen meni vielä naapurin tytön kanssa leikkimään ja vaaveli leikkii isin kanssa ulkona vielä hetken ja kohta onkin sitten iltapesut, pisut ja nukkumaan... HUomenna onkin sitten vuorossa "aikuisten Meripäivät" eli lapset menee mummolle yökylään ja aikuiset lähtee pikkuisen humputtelemaan .