Eilen aamulla lähdettiin Ideaparkkiin. Lapset oli ihan innoissaan koska he olivat kuulleet mainoksen jossa ideaparkin keskuspuistossa oli legoja. Lapset luulivat että menemme vain ideaparkkiin ja tulemme sitten kotiin.... tosiasiassa menimme kuitenkin Edenin kylpylään lillumaan yhdeksi yöksi. 

Tässä tytöt odottamassa lähtöä:

Kun saavuimme Ideaparkkiin lapset olivat ihan onnesta soikeena. "TÄÄHÄN ON TOSI ISO, TÄNNE MAHTUISI AINAKIN VIISI PASAATIA...."  Kävimme useissa liikkeissä, eniten aikaa kulutimme tietenkin BR-lelukaupassa sekä toisessa suuressa lelukaupassa (nimeä en nyt muista). Kaiikia tavaroita piti hiplata mutta ihme kyllä selvisimme lelukaupoista ihan ilman ostamista, tai toisesta ostettiin uudet hienot BRAZ pirikellot polkupyöriin... kyllä ne on hienot!!  Pirikellojen lisäksi saimme ostettua vaavelille talvi hanskat  ja parit sukkahousut, isoille tytöille siellä olisi ollut vaikka mitä tarpeellista tuulipuvuista verkkareihin ja  lenkkareista syysvaatteisiin mutta tytöt eivät malttaneet sovitella joten heille ei nyt sitten tullut ostettua mitään, no ensi kerralla sitten. Shoppailun lisäksi Ideaparkissa oli nyt niitä LEGOJA. SIellä oli pöytiä jossa pääsi toteuttamaan itseään ja rakentelemaan mitä nyt mieleen juolahti ja sden lisäksi sinne oli koottu legoista eläimiä, autoja, hirviöitä ja kaikenlaisia...

Tässä kuvia Idea parkista:

Ideaparkin parkki paikalta läksimme sitten kohti Nokian Edeniä, lapset tosiaan luulivat että menemme kotiin. Ideaparkista ajoi edeniin jokin parikymmentä minuuttia ja voi että oli lapsien ilmeet näkemisen arvoiset kun he tajusivat että olemme menossa kylpylään , takapenkiltä alkoi kuulua kikatusta ja ilon kiljahduksia.  Edenissä meillä kävi kerrankin hyvätuuri. Menimme respaan ja siellä täti pahoitellen totesi minulle että kaikki perhehuoneet on ylibuukattu... mie mietin jo että VOI EI mutta ennen kuin ehdin sanoa mitään täti sanoi että meille on suurempi saunallinen huone korvaukseksi , huone oli tosi iso ja siisti, kyllä meidän kelpasi . Edenissä aika menikin sitten uidessa. Ensimmäisenä iltana läträttiin kahdeksaan asti ja sen jälkeeen mentiin syömään. Ensin pelkäsin että miten ruokailun kanssa käy kun vaavelin nukkuumaan menoa aika oli mennyt jo ajat ja tytötkään eivät ole tottuneet valvomaan paljoakaan kahdeksaa myöhempään. Ruokailu meni kuitenkin LOISTAVASTI. Isot tytöt oli tosi nätisti, itse hakivat Buffet pöydästä ruokaa ja söivät lautaset aina tyhjiksi. Vaavelikin oli nätisti ja yllätti minut syömällä ison annoksen ranskalaisia, nakkeja, salaatti  ja kalaa. Ruokailun jälkeen mentiin vielä hetkeksi leikkipaikalle ja sitten pikku hiljaa nukkumaan. Yö meni ihan kivasti, vaikkakinn huoneessa oli aika kuuma ja ilma oli kuivan tuntuista. Mutta nukuttua saatiin kuitenkin koko porukka ihan kivasti. Aamulla taas aamupalalle ja sen jälkeen uitiin tuonne puoli kahteentoista ja sitten oli pakko lähteä koska huone oli luovutettava. HUoneen luovutuksen jälkeen popsittiin hieman lounasta ja sen jälkeen läksimme ajamaan kohti Porvoota ja  (meille) uutta HOPLOPPIA. Hoplopissa puuhasteltiin pikkuista alle pari tuntia ja sitten taas autoon ja KOtkaan päin. Automatkatkin meni tosi kivasti, lapset tasi jaksaa paremmin istua kuin me aikuiset . Nyt meillä on täällä kolme pientä väsynyttä tyttöä ja kaksi TOSI VÄSYNYTTÄ aikuista. Väsynyttä mutta onnellista .

KIVA REISSU SIIS!!!

 

Sitten vielä pari kuvaa toissapäiväiseltä Katariinan puisto retkeltämme: