Huomenta vaan!!

Ehkä tämä elämä vielä voittaa, ainakin jos tuo joku joka on muuttanut mun rinnan päälle asumaan ja vaikeuttaa hengittämistä suostuisi painumaan pois. Eli juu enään ei ainakaan just nyt kolota lihaksia tai ole muuten huono olo, nuhaa on mutta sehän lähtee niistämällä. Pienehkönä vaivana mainitsisin että rinnan päällä on möhkäle joka aiheuttaa suurta kipua hengittäessä... mutta eiköhän tämä tästä... ei kai se hengittäminen nyt niin tärkeää ole....

No mutta hyviä asioita pahaan aamuun.. Vaaveli ei huutanut viime yönä kuin kaksi kertaa ja rauhoittui molemmilla kerroilla suht nopeasti... jihuu, eli vaavelin kanssa valvoessa meni yhteensä vain joku tunnin verran, muuten olenkin sitten saanut nukuttua hyvin. Eilen nukahdin jo ennen ysiä ja noita paria herätystä lukkuunottamatta posotin unia kuin pieni posso tuonne seitsemään asti jolloin koirat päättti että on aamu. 

Tänään on vanhimman eskari ja keskimmäisen kerho... ja samaan aikaan tietenkin... no onneksi mummo tuli apuun ja vei vanhimman eskariin vaavelin kanssa sillä aikaa kun minä lainasin hänen autoaan ja vien keskimmäisen kerhoilemaan. Iltapäivällä sitten mummo hakee keskimmäisen  kerhosta ja minä vanhimman eskarista. Hieman sumplimista mutta saatiin kuitenkin järjestymään. Tosin ilman mummon apua olisi kyllä jäänyt keskimmäisen kerho väliin mutta onneksi mummo syösyi auttamaan kun kuuli että apu olisi tarpeen. KIITOS MUMMO!!!

NYT minä aio lämmittää kupin teetä ja keskittyä hengittämään.... tuntuu että menee semmoiseksi läähättämiseksi koko homma koska kun syvään hengittää niin tuntuu kuin joku iskisi puukolla rintaan.... 

Ja seuraavaksi kun kirjoitan aion kirjoittaa vain positiivisia asioita... olen itsekkin jo kyllästynyt näihin valitus viesteihin joten voin kuvitella mitä te rakkaat lukijat ajattelette : TUO SE JAKSAA VALITTAA!!!  Eli kuulemisiin ja vain paremmin uutisin!!!