Tänään on ollut ihana TAVALLINEN päivä. Eli ei olla tehty mitään erikoista, aamulenkit ja leiksailut vaan. Aivan ihanaa vaan olla, en muista milloin olisin nauttinut noin paljon IMUROIMISESTA kuin äsken kun sain sen rauhassa tehdä tai no vaavelin avustuksella tietenkin mutta sillä tavalla rauhassa että ei tarvitse heti olla suunapäänä ryntäämässä jonnekkin.  

Ruuan jälkeen kävi kauheasti tekemään mieli makeaa ja onneksi muistin että pakkasessa on joku ikivanha pullapitkon jämä... ei kun köyhiä ritareita paistamaan. Ai että oli nmeja. Tytötkin söivät hyvällä ruokahalulla vaikka luulin että heidän mahaan ei olisi enään ruuan jälkeen mitään mahtunut, söivät meinaan kolmestaan neljän aiuisen annoksen nakki kiusausta, taisi olla nälkä likoilla .

Nyt vaaveli kävi juuri päiväunille. MInä hieman pelkäsin että mitenköhän nuo päiväunet nyt tai lähinnä niille meno onnistuu kun on ollut tässä nyt niin monta "rytmitöntä" päivää, eli on nukkunut vaan pienet tirsat milloin missäkin. NO mutta pelkoni oli turha. Yhdeltä sanoin vaavelille että kohta alkaisi olemaan päiväuni aika ja pitäisi mennä nukkumaan, vaaveli kiipesi oitin yläketaan ja meni roikkumaan pinnasängyn reunaan, taisi olla ikävä omaa sänkyä!  Isot tytöt lähtivät juuri ulos. Kävivät hakemassa naapurin tyttöä mutta se ei kuulemma ollut kotona ja nyt he näyttävät olevan vastapäisen talon pihalla "auttamassa" talon isäntää hommissa .

Iltasella meille tulisi kylään vaavelin kummi ja hänen valloituksensa. Ihana nähdä tämä mies mutta KÄÄKS!!!! se ei puhu Suomea. Hän on Hollantilainen ja koska Hollanti ei ole vahvimpia puoliani on pakko polottaa Englanniksi. Eihän siinä kyllähän minä Englantia jo työnikin puolesta osaan mutta niin vähän sitä joutuu nykyään puhumaan että oikein hirvittää... keskimäinen on kovasti harjoitellut että miten hän sanoo oman nimensä tälle miehelle Englanniksi mutta voipi olla että tosi paikan tullen menee pupu pöksyyn .