Köh köh ja köh! No onneksi ei ainakaan vielä röh röh.  Juups eli minulla on kurkkukipeä. Nieleminen sattuu, hengittäminen sattuu ja oleminen sattuu, ei mene hyvin . Kaipa tämä on ihan normaalia syyslunssaa eikä possunuhaa, tosin mistäpä senkin sitten tietää että mikä kivun aikaan saa. No ei onneksi ole ainakaan vielä muuta kuin kurkkukipeä ja onneksi ainakin vielä tauti on vain minulla. Lapsista ei ole kukaan valittanut oloaan. ja vaavelikin jopa paria rääkäisyä lukuunottamatta nukkui viime yön suht kivasti eli... mielummin sairastan itse kuin lääkitsen kolmea kipeää.

Aamut alkoi taas normaalisti, vanhin eskariin, lenkille ja leiksalle. PItkästä aikaan nähtiin vaavelin "sulhokin" äitineen, oli oikein kivaa, Pusuja Epulle!!!  

Leiksailun ja ruokailun jälkeen läksimme täydentämään ruokavarastoja. Tavaraa oli taas hurjasti ja kädet venyivät apina mittoihin kun kauppa kasseja raahasin autosta sisälle. Syy älyttömään ostosmäärään oli vanhimman lähenevät syntymäpäivät sekä se että mies läksi AUTOLLA pariksi päiväksi työkaverin mökille ja minähän en ala Siwasta isosti ruokaa raahaamaan joten ostettiin nyt sitten kaikkea mitä saattaa joskus tarvita. 

Nyt vaaveli leikkii kaikilla soivilla leluillaan yhtäaikaa ja aiheuttaa melkoisen melusaasteen olohuoneessa. Keskimäinen leikkii omiaan pihalla, kiva katsoa kun se on keksinyt että YKSINKIN VOI OLLA KIVAA. Vanhin on vielä eskarissa ja tänään mummo hakeekin sen sieltä pois. Eskarin jälkeen mummo ja vanhin lähtevät näet ostamaan vanhimmalle synttärilahjan, IHAN OMAN PUHELIMEN, vähänkö tyttö on onnessaan asiasta. Puhelin oston lisäksi he käyvät Pasaatissa muutenkin shoppailemassa ja syömässä ihan vaan kahdestaan, saa päivänsankari extrahuomiota siis.  Meillä on keskkimmäisen kanssa varattu jäätelöä kotiin ja kun saadaan vaaveli päiväunille niin tehdään oikein kunnon jätskiannokset ja herkutellaan kaksistaan.

Tässä vielä leikkivä vaaveli (kuva on itse asiassa eiliseltä mutta samalta "söpöläiseltä" se näyttää tänäänkin):