HUh mikä ilma!! Ulkona on kuin pahimpaan syysmyrky aikaan. Tuulee ja sataa ihan kaatamalla. Ulkona on niin pimeää että sisällä pitää olla valot päällä. Oikeestaan tämä on ihan hauskaa pitkän helleajan jälkeen 

Tänään vietiin vanhin eskariin keskimmäisen kanssa ja todella reippaasti sinne jäi. Keskimmäistä meinasi alkaa itkettämään kun sisko sinne jätettiin ja koko kotimatkan hän kyseli että milloin haetaan vanhin ja että mitäköhän se siellä tekee, milloinkohan se syö ruuan jne. Ihan kauhea ikävä siis ilmeisesti oli heti. Alku ikävää lukuunottamatta tänään keskkimmäinen on jo ollut reippaampi. On se vieläkin ollut pikkuisen hukassa mutta leiksalla sai jo leikittyä itsekseen sekä vaavelin kanssa ja nyt sisällä se on leikkinyt ihan reippaasti itsekseenkin. 

Äsken keskimmäinen keksi että tehdään vanhimmalle yllätys. Ja niin me sitten tehtiin  pannukakku joka odottaa nyt stten että päästään syömään välipalaa kunhan saadaan vanhin eskarista kotiin.

Vaavelikaan ei ole enään ihan yhtä kiukkuinen kuin eilen. Leiksalla hän leikki ihan reippaasti tosin aika vakavana ja kulmien alta mulkoille tuijotteli muita aikuisia joita leiksalla oli mutta ei kuitenkaan huutanut. Ruokakin maistui joten ehkäpä tämä taas tästä. Viime yönä vaaveli itkeskeli pari kertaa mutta lopetti kuitenkin ennen kuin ehdin paikalle.

Nyt valmistelemaan välipalaa eli laittamaan hillot ja lautaset yms muut pöytään ja sitten hakemaan vanhin eskarista!