Eilen juhlittiin juhlat nro 3. Meni oikein kivasti. Porukkaa oli sopivasti ja se jakautui aika tasaisesti kolmen ja seitsemän välille. Oli ihanaa ehtiä juttelemaan kaikkien kanssa. Isoilla tytöillä on muutama iso kaveri ja vaavelille oli sitten pieniä kavereita.  oli kyllä tytöt eilen illalla aika väsyneitä ja kaikki kolme sammui sänkyihinsä todella nopeasti kun sinne pääsivät.

Tänään olisi sitten viimeiset juhlat. Vanhimman eskari kavereita ja pari naapuruston tyttöä tulee tänään "kaversynttäreille"., yhteensä (meidän työt mukaan lukien 10 pikku prinsessaa olisi tulossa).  Tarjolla on täytekakkua, mokkapaloja, pizzaa, pipareita, sipsiä ja karkkia. Ohjelmassa on ongintaa sekä vapaata leikkiä. Isot tytöt askarteli kaikille lapsille kiitospussit jotka annetaan sitten kun vieraat lähtevät. Pusseissa on kortti, tarroja, pari pientä eläintä, tikkari ja karkkipussukat. Onginta palkintoina on jokaiselle pussi jossa on kynä, teroitin, tikkari ja suklaata. Näillä eväillä saamme varmasti aikaa kunnon sokerihumalan jokaiselle 

 

Tänään aamusella veimme vanhimman eskariin ja minä ja vaaveli mentiin leiksalle. Keskimäinen halusi lähteä isän kanssa kauppaan ostamaan onginta palkintoja ja ruokaa. Vanhin oli jäynyt  eskarin kanssa torilla ostamassa munkkipossot, olisikohan noilla possoilla ollut jotain tekemistä sen kanssa että ensimmäistä kertaa vanhin sanoi että eskarissa ei ruoka maistunut . No mutta kivaa heillä oli kuulemma ollut ja jalat on ihan kipeät kun oli koko ajan pitänyt kävellä.

Mutta nyt valmistelemaan juhlia!!!