Nyt on hyviä uutisia... ELi vaaveli nukkui koko yön. Tai no kyllä se kaksi kertaa kiljaisi mutta rauhoittui itse niin nopeasti että sen luo ei tarvinnut mennä. Eli vaavelin olo alkaa selvästikkin helpottua. Räkäähän tietty vielä valuu pitkin naamaa koko ajan mutta ainakin nyt tilanne näyttää jo valoisammalta.

Itsekkin voisin sanoa että olo alkaa helpottaa. Viime yönä sain nukuttua suht hyvin enkä meinannut kuin kaksi kertaa tukehtua (pää täynnä limaa ja kurku täynnä limaa ei ollut aina oikein helppo hengittää) Mutta ihan selvästi on olo kohentunut eilisestä . Eilen hengittäminen teki kipeää mutta nyt voi jo sanoa että repivä puukon isku tunne on tasaantunut jomotukseksi joka tulee ilmi lähinnä vain yskiessä tai jos oikein hengästyy (rappusten kävely pistää hengästymään). Mutta koska kuume ei ole noussut missään vaiheessa kummallekkaan siis minulle eikä vaavelille uskaltaisin sanoa että hengissä selvittiin ja että tämä tuskin oli possunuhaa... ystäväni sanoikin omaa nuhaansa sikamaiseksi flunssaksi olematta kuitenkaan sikaflunssa, näihin sanoihin on hyvä yhtyä .

Tänään olisi ohjelmassa siivousta ja leipomista huomisia vanhimman syntäri/vaavelin nimmari/miehen synttäri kahveja varten. MInulla olisi tänään ollut ystävän 30 v juhlat mutta koska olo on kuitenkin vielä pikkuisen heikko jää juhlat nyt väliin. ONNEA VAAN VEERA, BILETTÄKÄÄ MINUNKIN PUOLESTA!!!! 

Jaa mutta ei se auta  muu kuin alkaa halailla imuria....