Vaaveli nukkui eilen ensimmäisen yön isojen sängyssä. Eilisen päiväunille käynti  tappelun jälkeen odotin myös illasta kauheaa showta mutta olikin iloinen yllätys, vaaveli nukahti sänkyyn ihan kuin pinnasänkyynkin eli ei kitinää,ei vikinää, ei sängystä pois tuloa tai muutakaa, hyvä näin tosin vielä en ala hehkuttaa tuota helppoa iltaa ettei tule bumerangina takaisin minun hehkutukseni.  Yöllä vaaveli oli kaksi kertaa hereillä mutta nukahti tosi nopeasti takaisin, toinen kerta johtui luultavasti siitä että keskimmäinen oli vanhingossa laittanut valonsa päälle ja huone oli aika valoisa (tytöt on tottuneet nukkumaan ihan pimeässä) Kun valo sammutettiin niin vaaveli nukahti heti uudelleen.

Tänään päiväunille käyntikin oli jo huomattavasti helpompaa kuin eilen. Eilen aikaa meni noin puoli tuntia ja kyyneleitäkin jouduttiin vuodattamaan mutta tänään nukahti alle kahdessa kymmenessä minuutissa  ja jouduin palauttamaan hänet sänkyyn vain viisi kertaa. Ja mikä hienointa, EI HUUTOA, viisi kertaa siis kurkkasi ovelta  ja katsoi minua alta kulmien mutta kun otin askeleen vaavelila päin niin kipitti takaisin sänkyynsä...Toivotaan että huominen hotelli yö ei tuo kauheasti takapakkia hyvin alkaneeseen alkuun...

Keskimmäinen oli illalla aivan innoissaan kun pääsee kerrossängyn yläpetille, uni maistuikin hyvin ja aamulla sängystä nousi iloinen tyttö joka kertoi että yhtään ei pelottanut.  

Vanhin oli ylpeä omasta sängystään. Reippaasti kävi nukkumaan. Yöllä kuului tömähdys ja kun menin katsomaan niin vanhimman sängystä kuului että "NO mitä?" Ihmettelin tömäystä ja vanhin sanoi että "no mie tipuin sängystä mutta nousin jo ylös mie nukun nyt."  Eli ei itkua sängystä tippumisesta eikä mitään hysteriaa muutenkaan ihan vaan reippaasti oli itse noussut ylös ja jatkoi unia. 

Ihania mukuloita minulla! 

Tänään oli taas vanihmman eskari ja keskimmäinen oli avoimessa kerhossa hoitopäivässä. Molemmat olivat menneet hyvin, tosin keskimmäinen sanoi että eräs tyttö ei halunut leikkiä hänen kanssaan mutta hän leikki sitten yksin ja hänellä olikin TOSI KIVAT leikit , no pääasia että oli kivaa vaikka yksin olikin leikkinyt. Vaavelin kanssa oltiin jonkin aikaa leikkikentällä ja ruuan jälkeen lähdettiin etsimään vaavelille lenkkareita. Vanhat lenkkarit oli niin pienet että varpaat oli ihan muussina. Löydettiin edulliset kengät ja ne onkin sitten oikein VILKKULENKKARIT, vähänkö siskot on nyt kateellisia . Yritettiin etsiä vanhimman sänkyyn päiväpeittoa mutta emme löytäneet yhtään joka olisi minun silmääni miellyttänyt, tai no oikeesti lödettiin yksi hyvä mutta en ala maksamaan 60 euroa päiväpeitosta... täytynee käydä joku päivä ikeassa .