HUh huh mikä kerhopäivä. Sen lisäksi että avoinkerho oli TÄYNNÄ lapsia joista pääosa oli alle kaksi vuotiaita, oli meidän keskimmäisellä "vässykkäpäivä" ja vaavelilla "raivopää päivä". Elikkäs vaaveli aina ohi mennen kurmotti jotain toista pienempää ja yleensä vielä jotain sellaista kuka ei oikein osannut pitää puoliaan. Raivohulluillun lisäksi äiti ei olisi saanut kadota näkyvistä hetkeksikään.  Keskimmäinen oli vässykkä. Aluksi kerhossa ei tuntunut olevan kavereita tai olihan siellä yksi mutta ei sen nimeä voinut mennä kysymään oli paljon kivempi roikkua äidin helmoissa. Hetkisen keskimmäinen väritteli vesiväreillä ihan reippaasti mutta sitten taas vässyköitiin. Hetken päästä paikalle tuli vanha tuttu kaveri, tuleva kerhokaveri. Hetken meni leikit kivasti mutta sitten heti kun tuli pieni kiistä niin piti tulla äidin helmoihin " Äitiiiii, tuo töniii..., äitiii syliin... äitii...." Ei kivaa ei ollenkaan.  No lähdettiinkin sitten jo kotiin kun tuntui että leikeistä ei tule mitään.

Vanhin ainakin reippaasti jäi eskariin. Kohta pitääkin sitä jo sieltä kiiruhtaa hakemaan. Iltapäivällä oli yhden lasten kaverin 6 v synttärit ja voin sanoa että jos keskimmäisen vässykkä päivä vielä jatkuu niin HERMO MENEE.... no itse asiassa nyt se kyllä leikkii ihan reippaasti yksin omilla leluillaan eli jospa tämä tästä.

Kun tulimme kerhosta kotiin oli meille sillä aikaa ilmestynyt ilmalämpöpumppu. Tai onhan nuo asennut miehet vieläkin täällä jotain hienosäätöä virittämässä mutta molemmat osat alkaa olla jo seinässä kiinni. 

NO mutta nyt laittamaan itselleen jotain välipalaa.....