Huh huh! Taas on yksi kaappi käyty läpi ja saatu pari kolme muovipussillista rojua kasaan. Edelleenkin voisin ihmetellä että mistä tuota romua tulee mutta olen jo kylllästynyt ihmettelemään, onneksi siitä pääsee nyt eroon. Tuntuu kumman vapauttavalta nähdä kun kaappiin tulee tyhjää tilaa , en halua ajatella että ensi vuonna se on taas varmasti täynnä jotain uutta kauhean tärkeää....  No sitten siivotaan taas.

 

Aamulla oli aikamoinen kaatosade, juuri otollinen vesilätsytys leikkeihin. Kaatosateesta huolimatta (tai ehkä juuri sen takia) viihdyimme ulkona parisen tuntia. Ulkoilun jälkeen leivoin sämpylöitä. Oli kiva saada ruuan kanssa tuoreita kuumia sämpylöitä kostean ulkoilun jälkeen. Välipalaksi paistettiin lettuja ja takkaankin laitettiin pienet tulet. Meillä oli taas oikein ihana syystunnelmointi. 

Nyt vaaveli nukkuu ja isot tytöt ovat ulkona (juuri nyt ei sada) kun vaaveli herää meillä on tarkoitus lähteä uimaan, uimisen jälkeen jos pitkästä aikaan kävisi vaikkapa mäkkärissä ja sen jälkeen vaarille vielä kyläilemään. Uskoisin että tällä reseptillä saaadaan kolme pientä väsynyttä tyttöä, vai  mitä luulette? Ulkoilua, siivousta, ulkoilua, uimista ja kyläilyä = eipä tarvitse kauan unta illlalla odotella