Tänään oli taas pitkästä aikaa avoin kerho. Menimme sinne keskimmäisen sekä vaavelin kanssa aamulla sen jälkeen kun olimme saaneet vanhimman saatettua eskariin. kerhossa oli hubaa niin kuin aina. Ilma oli aivan loistava joten parin tunnin sisällä olon jälkeen tulimmekin ulos kerhon pihalle leikkimään ja siinä vierähti toiset pari tuntia. Sitten hurjalla kiireellä hakemaan vanhin kotiin eskarista ja välipalaa laittamaan.

Välipalan jälkeen kun vaaveli kävi päiväunille isot tytöt leikkivät pihalla, kauhea kätkätys kuului aina välillä. Kun menin katsomaan että mitä ihmettä he käkättävät niin vastaus oli: he kuvaavat videoita. Eli he kuvasivat toistensa höpötyksiä vuorotellen vanhimman puhelimella ja sitten katsoivat niitä ja nauraa rätkättivät..  Kivaahan se että on hauskaa!!!  TUo videon kuvaus juttukin on jännä. Minä en ole ikinä näyttänyt että miten puhelimella saa kuvattua videota mutta hienostipa on tyttö senkin jostakin oppinut. Aika nopeasti on muna viisaampi kuin kana, ainakin jos tuota tahtia opppii uusia asioita .

Kerhoilun lisäksi ei tänään tehty oikein mitään muuta ihmeellistä. Käytiin lenkillä ja paettiin leikkuupuimuria , on muuten aika vaikuttavan kokoinen ilmestys tuollainen leikkuupuimuri kun se tulee kapealla peltotiellä vastaan. Pienoinen paniikki meinasi hiipiä mieleen kun pelastettavina oli kolme lasta, rattaat ja kaksi koiraa . Onnistuttiin kuitenkin pakenemaan, isot tytöt kyllä pelästyi ja huusi kuin hinaajat kun juoksi peltotien reunaa takaisin päin .