Älä töni, älä mene pöydälle, ei saa ottaa, älä revi koiraa, tule pois tuulikaapista, älä syö kenkää, älä levitä lehtiä..... Vaaveli on tänään kovin ehtiväinen .

Keskimmäinen on ollut tänään ihanan rauhallinen, siinä missä vaaveli saa minut repimään harmaita hiuksia päästäni niin keskimmäinen on tänään lähinnä sisällä olessaan väritellyt ja piirrellyt... hmm ei ollenkaan keskimmäisen tapaista  mutta välillä kiva näin.

Tänään taas voi sitten minulle ojentaa luuseriäiti kruunun. Vieläkin minulla on pahamieli kun vein vanhimman eskariin ja vasta eskarilla huomasimme että olimme molemmat unohtaneet lelupäivän. PIkkuisen vanhin siinä itkeä tirautti mutta nopeasti reipastui ja tätit keksi että vanhin pääsee tänään tarhan puolelle kyläilemään ja sehän nyt on paljon hauskempaa kuin lelupäivä. Mutta vaikka vanhin toipui nopeasti lelun puutteestaan niin äidille jäi pahamieli... "huono äiti kun unohtaa lelupäivän... " No ensi viikolla on taas uusi lelupäivä ja se pitänee muistaa. Olemme normaalisti laittaneet lelun jo edellisenä iltana reppuun mutta nyt jostakin syystä eilen oli semmoinen hulina ilta kun kodalla meni sen verran myöhään että ei ehditty muuta kuin syödä iltapala ja iltapesut ja nukkumaan... niin no turha kai sitä on selitellä, luuseri äiti mikä luuseriäiti...! 

Jaaps mutta nyt täytyy kiiruhtaa hakemaan vanhin eskarista ja sen jälkeen saammekin tuon ehtiväisen vaavelin unille.... jospa sitten vaikka ehtisi hyvitellä vanhimmalle ja lukea isoille vaikkapa kirjaa.