MIstä ihmettä tuota käyttökelvotonta romua tulee. Ollaan nyt pari päivää tyhjennetty kellaria sekä yläkerran vinttikomeroa turhasta tavarasta (=romusta) nyt on jo yksi peräkärryllinen kasassa ja silti näyttää siltä että mistään niitä ei olisi otettu, eli paikat pursuaa vieläkin, tyhjiä tai puoli tyhjiä maalipönttöjä, kaikenlaisia kaakeleita, sähköjohdon palasia, listan pätkiä, erilaisia säilytys rasioita ja paljon muuta sellaista mitä on haudottu ihan liiian kauan nurkissa. No mutta kyllä minä vielä tuon tavara vuoren kesytän, uskokaa pois!!!! 

 

Varastojen siivouksen lisäksi tänään on ollut ohjelmassa vaavelin muskaria, joka meni ihan kivasti. Aluksi vaaveli ujosteli tilannetta ja istuskeli paikallaan mutta sitten pikku hiljaa meni ratsastamaan erään toisen äidin polvelle ja  varasi aina vierustoverin äidin sylin , eli vauhdikasta menoa muskarissa. Muskarin jälkeen tultiin kotiin siivoamaan. keskimmäinen oli mummon kanssa kerhoilemassa, ihan kivasti oli mennyt.  Vaavelin päiväunien jälkeen läksimme kohti Inkeroista ja uimahallia. Oli oikein kiva uimareissu, tosin vanhin alkoi lopussa kiusaamaan siskoa joten päätettiin sitten lähteä katsomaan että olisiko "hyvä ruoka parempi mieli". Eli mentiin siis mummille ja papalle jossa tarjolla makaroonilaatikkoa, tytöt söivät hyvällä ruokahalulla , kiitoksia vain ruuasta!! 

Nyt huomaa että tytöt ovat väsyneitä. Vanhin ja keskimmäinen nahistelee joka asiasta ja vaaveli yrittää pysyä joukon mukana kiljumassa... meluista elämää melukylässä  no onneksi maailmaan mahtuu ääniä!

Kohta olisikin sitten iltapala ja nukkumaan menoaika, huomenna sitten taas uudet kujeet!!!!