Ulkona on syksyistä. Tuulee ja sataa. Ihanaa!!!!  Aamulla mies lähti viemään taas yhtä peräkärryllistä ROJUA kaatopaikalle ja minä , keskimmäinen ja vaaveli saatettiin vanhin eskariin ja sen jälkeen mentii leiksalle. Melkein heti kun pääsimme leiksalle niin alkoi sataa ihan kunnolla. no ei hän siinä mitään, lapsilla oli sateenkestävät vaatteet joten ihania mutakkuja vaan tekemään , äiti ei tietenkään ollut varustautunut yhtä hyvin ja puolentoista tunnin sateessa leikkimisen jälkeen äiti alkoi olemaan sisälle menoa vaille valmis. No koska mies tuli juuri sopivasti kaatopaikalta päätettiin kuitenkin että kuoritaan lapsilta sadevehkeet ja minä vaihdan kuivaa päälle ja lähdetään kauppaan. Prismassa olikin avattu uusi parkkitalo (tai vain alakerta oli auki osittain) ja ajoimme auton sinne, ai kun oli hienoa kun ei tarvinnut sateessa irroitella lapsia istuimista . Kauppa reissun jälkeen ruokaa ja taas siivoamaan yläkomeroa... voi kun sitä romua löytyy vieläkin... no mutta nyt se alkaa kyllä jo näyttää siltä että siellä voisi kuvitella jopa sailyttävänsä jotain muutakin kuin romua.

Äsken vanhin kotiutui esakarista ja nyt he keskimmäisen kanssa piirtävät keittiössä. vaaveli nukkuu ja mies sytyttelee tulia takkaan, ihanaa kun tulee SYKSY!!!

Tänään iltapäivällä ei ole ohjelmassa mitään erikoista valmiiksi miettitty. Koska ulkona sataa edelleenkin niin jossakin vaiheessa pitää vetää itselleenkin sadevaatteet niskaan ja lähteä hyppimään lätäköihin, tosin jotain sisähommiakin voisi varmasti miettiä koska vaikka sade on ihan kivaa niin ei siinä silti ihan koko iltapäivää viitsi lillua!!