Tänään oli ihanan hidas aamu. Lapset nukkui kahdeksaan (eli vanhaa aikaa yhdeksään) ja aamulla ihan rauhassa syötiin aamupalaa ja hidasteltiin . Hitaiden aamutoimien jälkeen läksimme metsälenkille. Vaaveli käveli taas melkein koko lenkin ja jokainen puu joka reitin varrelle sattui  piti heiluttaa. isot leikkivät metsässä olevassa hiekkakuopassa hyppyleikkejään ja ilmakin oli ihanan raikas eikä yhtään kylmä.

Lenkin jälkeen menimme vielä hetkeksi leiksailemaan. Leiksalla nälkä yllätti (tämä ilmeni isojen pienenä kinasteluna)  ja tultiin kotiin syömään. Koska äiti unohti tehdä ruuan valmiiksi aamulla (mietinkin että ihan kuin jotain unohtuisi) syötiin eilisaamuisia jämiä, makaroonilaatikkoa ja koska se loppui kesken jatkuimme lounasta nakeilla, ei ehkä terveellisyyden perikuva tuo lounas mutta näytti maistuvat kuitenkin .

Ruuan jälkeen paiinuimme takaisin ulos. Pihalla on hurjan paljon lehtiä ja tyttöjen ja naapurin tytön kanssa keksimme että haravoimme lehdistä ison kasan jossa voi sitten hyppiä (aika kätevästi sai haravointi apua lapsista). Ahkeroimme puolisen tuntia ja saatiinkin aikaan kaksi tosi komeaa lehtikasaa. Vähän aikaa hypin kasoissa lasten kanssa mutta sitten minä ja vaaveli luovutimme kasat isompien rajummille leikeille ja tulimme sisään.  NYt vaaveli saa hetken katsoa titi nalle dvd:tä ja minun pitäisi taas mennä kesyttämään pyykkivuori. Äsken saatiin vaavelin kanssa imuroitua (vaaveli haluaa välttämättä imuroida ja tästä syystä se on aika hidasta hommaa) ja  kun nuo pyykit on pesty niin eikähän sitä olekkin taas jo yhdelle päivälle urakoitu... tai no jos iltapäivällä vielä lisää haravointia... 

Huomenna se olisi arki taas... Tosin minä saa jatkaa "lomailua" sen verran että lähden ystäväni kanssa  illalla lastenvaatekutsuille ja jätän lapset isin hellään huomaan (mummo lupasi tulla vaavelin kanssa tyttöjen satutanssin ajaksi). Tosin ennen iltaisia kutsuja onkin sitten taas eskariin saattoa, kerhoon viemistä, eskarista hakemista, vaavelin päiväunia, kerhosta hakemista  ja muuta selaista kotiäidin peruskuvioita .