Tietotekniikka  ei ole minun leipäjejani ja hermo on meinannut mennä tänään ja eilen illalla kun olen yrittänyt päästä päivittämään blogiani. EN VAAN PÄÄSSYT SISÄÄN!!! ARGH!!!!Tänään otin yhteyttä tukeen ja sainkin avun nopeasti! Kiitos! Eli jostakin syystä Grome eikä Explorer selaimella päässyt sisään. Kokeilin Mozillaa ja nyt pelittää taas .

No niin sitten päivitystä meidän sairastupaan... eli eilinen oli jo ihan todella paljon parempi päivä kuin edellinen. Vaikkakin jouduimme lähtemään vaavelin kanssa muskarista keskenkaiken kotiin koska hän oli ihan todella väsynyt niin pitkien päiväunien jälkeen tilanne kuitenkin oli loistava. Eli Vaaveli oli iloinen oma itsensä ja leikki tyttöjen kanssa yläkerrassa vaikka minä tein ruokaa eli poissaoli edellisen päivän äitin jalassa roikkumis vaihe. Illalla läksimme lenkille ja siellä meinasi kiukku yllättää mutta sekin helpotti kun päästiin takaisin sisään. Yö meni hyvin ja uskokin vakaasti että antibiootti on alkanut tehota.

 

Tänään aamu alkoi loistavasti. Vaaveli jopa käveli itse takaisin koululta minne saatettiin vanhin tyttömme. Vaaveli nauroi ja kikatteli ja kipitti sellaisella vauhdilla että oli perässä pysymistä. Meinattiin että lähdemme leiksalle ja sinne oltiin jo menossa mutta jostakin syystä keskimmäisemme päätti että vaaveli on liian iloinen ja päätti härnätä tätä  kaikilla pienillä keinoillaan minkä vain keksi... no tästähän seurasi se että jonkin aikaa vaaveli jaksoi kiusaamista katsella mutta sitten meni herne nenään... ja menikin niin syvälle että alkoi huuto hirmuinenja se ei vaan laantunut ennen kuin läksimme omalla pihalle ja sisään... etttä se siitä leiksailusta sitten!!! No koska leiksalle ei sitten menty  niin päätettiin lähteä kauppaan, kaupassa vaaveli oli jo rauhoittunut, tosin mulkoili vieläkin keskimmäistä eikä tykännyt että se tuli liian lähelle... *pitkä vihaista tyyppiä... no tosin aiheestakin.. oli meinaan aika ärsyttävää se keskimmäisen tahallinen ärsyttäminen*  Vaavelille tarttui kaupasta mukaan uudet talvikengät, vanhat ovat jo ehkä hieman pienet kun tuntuu että villasukan kanssa joutuu kenkää oikein ahtamaan jalkaan. Kauppa reissun jälkeen nopeasti vaavelille syötävää ja voi kun oli kiva katsella kun vaaveli söi ja söi... lautanen suunnileen nuoltiin puhtaasi... eli taitaa olla korvat paranemaan päin .

Vanhimmalla oli tänään eskarissa naamiaiset. Aamulla tyttö laittoi prinsessa vaatteet päällensä, tukka kiharalle, kruunu päähän ja menoksi. Kaikki muut eskarilaiset olivat jotain pelottavia halloween örkkejä (noitia, kummituksia tms) mutta vanhin piti päänsä " mie olen prinsessa, olen vain ja ainoastaan prinsessa..."  No hyvähän tuo on että ei kävele muiden mukana kuin pässi narussa.

Nyt vaaveli nukkuu, isot piirtää , mies on töissä ja minä saan huokaista hetken ja hörpätä kahvit. Kun vaaveli herää niin lupasin hieman Barbie leikkejä, sitten ruokaa ja ulkoilemaan... tai katsotaan nyt mitä ulkoilusta tällä kertaa tulee, mutta yritystä ulkoiluun nyt olisi ainakin ohjelmassa. Meillä olisi kyllä autokin... eli jotain vois tietty keksiäkkin....