Tänään oli mukava aamu ja mukava päivä... mukavan jälkeen, jotta tasapaino säilyisi, olikin sitten epämukava iltapäivä ja aivan hirveä ilta.

Jos vain taas olisi semmoinen super nannyn puhelinnumero josta voisi soittaa jonkun muun neuvomaan että miten noita lapsia kasvatetaan, minusta ei siihen (taas tänään) ole. Kaikki hienot lehdestä lukemani kasvatus vinkit taas valuivat ohi ajatusteni kun kahden tunnin kiusaamis ja riehumis session (niin sisällä kuin ulkonakin)  jälkeen napsahti äidillä pinna... "NYT SINNE YLÄKERTAAN.... Ja alas EI ole enään tulemista, ei saunaa, ei telkkaria... ei mitään" " Ja sanoinko että pysytte siellä... ei mitään muttia....!!!!!!!!!!!"    

Sitten kahden vaavelin kanssa saunassa istuessani tuli itku... miksi minä en saa noita lapsia hallintaan?  Miten voi olla että 6 v ja melkein 5 v saa aikaan mellakan ???  Mitä ihmettä olen tehnyt väärin??? MIksi ihmeessä edes yritän, joku muu tekisi sen paljon paremmin? MIkä noita vaivaa?? ja MIkä ihme minua vaivaa?? MIksi se pinna ei taas venynyt pidemmäksi? 

Nyt olisi niin paljon taas sanottavaa mutta sanoja ei vaan tule....  olisi anteeksi pyydettävää ja anteeksi annettavaa... Anteeksi rakkaat lapset.... mutta äitikin on vain ihminen ja juuri nyt äidillä on paha mieli.