Hmm--- meillä oli suuria suunnitelmia maanantain varalle. MInun ja mieheni oli tarkoitus lähteä oikein KAHDESTAAN Ikeaan ja Jumboon yms ja tytöt olivat menossa mummolle yökylään. Nyt meni sitten suunnitelmat ainakin joltakin osin uusiksi.

Eskarissa meinaan odotti tyttö silmät ja naama loistaen. "Äiti Ellen kutsui minut ja Tuulin synttäreille... Se kutsui sittenkin, äiti ne maanantaina klo 15-18...!!!" No eihän nuo synttärijuhlat mummolle menoa estä mutta aikatauluja on kyllä nyt rukattava. Meillä oli meinaan tarkoitus lähteä Vantaata kohti heti aamulla ja viedä tytöt mummolaan aamulla mutta nyt  täytyy sitten keksi joku muu ratkaisu. Koska en todellakaan nyt henno  sanoa että Tytöt eivät synttäreille pääsisi kun he ovat niistä niiin innoissaan ja niin monet itkut on vanhin itkenyt kun häntä ei oltu aluksi kutsuttu. Ehkäpä tytöt saavat mennä heti aamusta mummolle ja täytyy sitten käydä heittämässä isot tytöt synttärikemuille ja menköön sitten vaikka takaisin, vaaveli saa sitten nauttia mummon huomiosta täysin siemauksin synttärijuhlien aikaan... No eihän tämä oikeestaan lasten suunnitelmia sillai muuta, kunhan vain käyvät välillä juhlimassa mutta meidän , siis minun ja miehen, suunnitelmat kyllä kariutuu kun pitää tyttöjä välillä kuskata, no ehtiihän sitä Ikeaan joskus toisenkin kerran ja säästyypähän nekin rahat .   Tai yksi vaihtoehtohan tietty olisi jos tytöt menisivät mummolle jo sunnuntaina... no pitänee keskustella mummon kanssa...

Tänään on ollut ulkona pitkästä aikaa lämmin, tai no asteita ei ole kuin 7 mutta ilma tuntui huomattavasti lämpimämmältä kuin aikoihin, ehkäpä se vaikutti kun tänään ei tuule oikein paljon. Aamulla oltiin tuossa leikkikentällä ja äsken haettiin vanhin siis eskarista kotiin.  Tälle illalle ei ole kummempia suunnitelmia, ulkoilua ja kaupassa käyntiä.