Aamulla kun keskimmäinen heräsi hänellä oli vielä kuumetta. 38.0 näytti mittari mutta tyttö oli ihan pirteän oloinen. MInä ja vaaveli vietiin vanhin eskariin ja käytiin kerhoilemasssa ja keskimmäinen oli kotona isänsä kanssa. Ihan pirteä oli tyttö ollut ja nyt ilman lääkkeen antoa on kuume laskenut... eli eiköhän tuo rokotuksesta johtunut tuo kuume.

Tänään ei nyt sitten ole mitän ohjelmaa. Ulkoilun kanssa en oikein tiedä että mitä tekisi. Kovasti tytöt haluasivat ulos lähteä mutta kun tuolla keskimmäisellä sitä kuumetta kuitenkin oli.... no voihan se olla että käväistään illalla pienellä happihypyllä tuossa pihalla. Ystävän lapsien piti tulla tänään pariksi tunniksi hoitoon mutta tuon kuumeen takia hänkin nyt miettii että uskaltaako tuoda heitä ollenkaan... luultavasti ei... no ensi viikolla sitten ehkä uusi yritys.

Kerhossa meillä oli vaavelin kanssa oikein mukavaa. Ehkäpä tuohon "uuteen" kerhoon tottuu pikku hiljaa.  Ja kun keskimmäisen kaverikin alkaa käymään tiistaisin tuolla kerhossa niin se helpottaa jo kummasti kun on tytöllä kaveri kenen kanssa kerhoilla. Vaavelille tuolla kerhossa löytyy paljonkin kavereita, eli tuommoisia pikkuisen yli vuoden ikäisi tuola tuntuu käyvän aika paljon.

Vaavelia ei taas oikein kiinnostaisi käydä päiväunille. Laitoin sen sänkyyn tuossa puoli kahdelta ja nyt sieltä on kohta vartti kuulunut erilaisia lauluja... laulujen jälkeen aina raivokasta taputusta ja välillä huudellaan siskoja jos vaikka he tulisivat seuraksi...  No ehkäpä tuo tuosta jossakin vaiheessa nukahtaa!  Isot tytöt leikkii kellarissa barbeilla ja luultavasti kohta haluavat taas värittää ja tehdä tehtäväkirjoja... joulupukin apureille muuten vinkiksi kerrottakoot että : Kaikenlaiset tehtäväkirjat (esim aakkos ja numero) alkaa olla taas jo moneen kertaan tehtyjä eli semmoisia tytöt varmasti toivoo pukilta lisää.....

Mutta nyt kutsuu sohva ja uusin Remeksen kirja jonka vaari ystävällisesti kotiinkuljetettuna toimitti,  KIITOKSET VAARILLE!!!