Eilen en sitten koneelle ehtinytkään... Meni koko aamu lasten kanssa sekä valmistellessa vaatekutsuja. Mummosta  joka tuli aamusta auttelemaan oli suuren suuri apu, kiitosta vaan mummo!

Elikkäs eilen meillä oli ME&I vaatekutsut, nuo lasten (ja on siellä äidillekkin) vaatteet ovat olleet minun suuri paheeeni jo tässä jonkin aikaa. Ennen en itse ole kutsuja järjestänytkään mutta eilenpä kuitenkin järjestin. Meillä oli yhdeksän (vai kymmenen) aikuista + minä ja mies ja iso kasa lapsia. Oli oikein kivat kutsut. Lapset leikki omiaan ja mies oli suurena apuna toimiessaan "leikkisetänä" eli hän katsoi hieman pienempien perään sekä auttoi lapsia ottamaan herkkuja pöydästä... Aika vauhdikasta menoahan meillä tuo ilta oli mutta pääasia että oli hauskaa . Olin leiponut  valkosuklaajuustokakun ja ilmeisesti se oli hyvää koska minulle jäi vain pikkuiruinen palanen ja miehelle ei yhtään... Eli tuota kakkua täytynee tehdä ensi kerrallakin kun jotkut kekkerit on, nin hyvin näytti maistuvan.   Eli rahat (innostuin taas "hieman" tilailemaan)   ja kakku meni mutta hyvä mieli jäi!!!!   

 

Tänään onkin sitten ollut ihanan kiireetön päivä. Aamusta oltiin ulkoilemassa ja ruuan jälkeen isot tytöt ja naapurin tyttö oli tässä sisällä leikkimässä. Nyt isot on ulkona ja vaaveli unilla. Iltapäivällä oli tarkoitus että vanhimman eskari kaveri tulisi meille leikkimään mutta en ole vielä saanut hänen äitiä kiinni joten aikataulu (ja muutenkin että toteutuuko koko vierailu) on hieman auki. No illalla sitten perinne lauantai eli avaraaluontoa ja saunaa... voiko sitä lauantai illalta enempää toivoakkaan.