Nyt pitää varoa sanomasta mitään mutta sanotaan nyt näin... 

Viime yönä kukaan ei huutanut vaan kaikki nukkui. Vaaveli yski  jonkin verran mutta ei ehkä niin paljon kuin aiemmin. Kenelläkään ei ole tällä hetkellä kuumetta. Vaaveli on suurimman osan ajasta iloinen ja tomera oma itsensä. Välillä saa itku/kipu kohtauksia mutta ne on yleensä lyhkäisiä ja tosiaan tänään niitä on ollut vain muutama. Vaavelin peukalo näyttää jo vähemmän joulunpunaiselta, turvotusta on vielä mutta se on kuitenkin sen näköinen että en enään pelkää että se tipahtaa paikaltaan....  Eli en sano mitään mutta...

 

Tänään Onkin ollut siivouspäivä. Jätimme kerhoilut tältä päivältä väliin vaavelin räkäisyyden takia ja teimme oikein joulusiivouksen (alakertaan). Nyt täällä tuoksuu raikkaalta ja joulukuuselta. Kuusi kannettiin tänään sisään ja iltapäivällä kunhan vaaveli herää uniltaan olisi tarkoitus se porukalla koristella. 

Ulkona sataa lunta. Kun katsoo ulos ikkunasta on kuin ikkunan edessä olisi valkoinen verho, niin sakeasti pyryttää. Olin ajatellut että mennään tuossa kohta ennen kuusen koristelua ulkoilemaan mutta ehkäpä me jätämme ulkoilun hieman myöhemmälle (jos vaikka tuo suurin pyry rauhaoittuisi) ja koristelemme ensin kuusen ja sitten vaikka käväistään illlalla ulkona pienellä lenkillä ja sieltä sitten saunaan .