HUOH!!! Vanhin alkoi viime yönä erittää räkää... ja sitä on PALJON...  Samalla hän alkoi aamulla valittaa korvaansa. parina päivänä aiemmin hän on puhunut että korvat menee lukkoon mutta ei muuta.

Eilen illalla tyttö oli kyllä todella väsynyt mutta ajattelin että se johtui työntäytteisestä päivästä.. MUTTA käytiin äsken ensin sairaanhoitajalla ja sen jälkeen lääkärillä, diagnoosi oli molempien korvien tulehdus, toisessa alkava tulehdus ja toisessa kunnon tulehdus päällä.... voi pientä. No nyt o sitten antibiootti kuuri jääkaapissa ja kovasti pohditaan mennäänkö huomenna eskariin vaiko eikö. Lääkäri sanoi että jos ei ole kuumetta niin eskariin menemiselle ei ole estettä ja tyttö kovasti sinne haluaisi mutta jotenkin tuo on niin väsynyt ja reppana muutenkin että itse olisin melkein sitä mieltä että pitäisi vapaa päivän huomenna oli kuumetta tai ei mutta täytyy nyt katsoa.

Huomenna oli tarkoitus että vaaveli ja keskimmäinen menee hoitopäivään sillä aikaa kun vanhin on eskarissa, saataisiin miehen kanssa tehtyä tonttuhommat kuntoon sillä aikaa. Nyt menee kyllä sitten suunnitelmat uusiksi jos tuo sairastuu kunnolla. Tai keskimmäinen ja vaaveli toki voi mennä  hoitopäivään mutta vanhimman seuraksi pitää hälyttää joku (pappaa jo vähän varoiteltiin) koska meidän on miehen kanssa PAKKO hoitaa nuo asiat koska muuten nuo jää ihan viime tippaan ja se taas aiheuttaa suunnatonta stressiä...... No asioilla on tapana järjestyä!