Huomenna se sitten olisi, rakettipäivä. Tytöt odottaa innolla. Molemmat varmistelevat vähän väliä että "Saadaanko varmasti valvoa niin myöhään kuin halutaan?"   Juu-u, kyllä minä lupasin, viime vuonnna tyttöjen niin myöhään kuin halutaan lopppui siihen kun klo 21:00 isot tytöt piti kantaa ruokapöydästä sänkyihin, vaaveli oli ollut nukkumassa jo kahdeksasta asti . No ehkäpä tänä vuonna jaksavat hieman kauemmin.

Käytiin tänään hakemassa hieman raketteja ja herkku syötäviä huomiselle. Ensin alku illasta (klo 19:00) mennään  kaupungin järjestämään lasten ilotulitukseen Karhuvuoreen. Se on ollut ainakin muina vuosina todella hieno ja plussaa on myös ollut se että raketit ovat olleet ehkä pikkuisen hiljaisempia eli ei niin kauheaa pauketta... eli lasten mieleen . Tuon jälkeen tulemme kotiin ja syödään ja ammutaan omia raketteja tuossa pihalla. Se nyt on ihan varma että lapset on kahdeltatoista jo unten mailla eli siinä vaiheessa me mennään itkuhälyttimen kanssa miehen kanssa pihalle ihastelemaan raketteja...  tai tämmöiset on nyt ainakin suunitelmat, niitä sitten muutellaan tilanteen mukaan .

 

 

Tänään meillä on ollut ohjelmassa lumitöitä, hiihtoa, ja pulkkamäkeä. ulkona on aika kylmä (-11 astetta) ja lunta tupruttaa aika sakeasti. Nyt vaaveli onpäiväunilla ja isot leikii kellarissa naapurin tytön kanssa. MInä äsken yritin siivota mutta laiskuus voitti ja istahdin tähän konelle ... no onhan se päivä huomennakin .

 

Iltasella olisi tarkoitus mennä vierailemaan ystäväperheellämme Ahvioon... Ei ollakkaan nähty pitkään aikaa ja on todella ihana nähdä heitä, heillä on keskimmäisen ikäinen poika sekä kohta kolme vuotias tyttö ja niin ihana talo (Talon isännän itse rakentama) että jos he eivät olisi niin ihania ihmisiä niin voisin ruveta heille kateelliseksi . Mutta siinä sitten meneekin tämä päivä ja huomenna onkin sitten se kauan kaivattu RAKETTIPÄIVÄ!!!!!