Taas onkin viime päivityksestä melkein kaksi päivää, hyi minua, mutta nyt täytyy oikeasti sanoa että Ei vaan ole ehtinyt istahtaa koneelle.

Eilen aamupäivä meni uimisen merkeissä, päivällä käytiin shoppailemassa ja iltasella oli "Kerhomammojen" pikkujoulut. Oli kyllä hauskaa, sai taas nauraa vatsalihakset kipeiksi . Kiitos vaan kaikille mukana olijoille!!!   Vaikka oli hauskaa oli pakko luovuttaa ja tulla kotiin jo tuossa yhden kantturoissa, edellinen yö oli mennyt pitkälti valvoessa (Vaaveli tekee hampaita) ja jostakin johtuu (ehkäpä iästä) että enään ei jaksa bilettää ihan samaan malliin kun on jo valmiiksi valvottuja öitä takana.  Sillä aikaa kun minä humputtelin pikku jouluissa tytöt olivat isänsä kanssa kotona ja tekivät KAIKKEA KIVAA (=katsoivat lastenohjelmia ja olivat ulkona ) Eli eilinen meni siis hvyvin pitkälti lentäen koko päivä.

 

Ja jos eilinen meni lentäen niin tämä päivä on sitten mennyt kiitäen. Aamulla käytiin lenkkeilemässä metsässä (HUOM!! Minäkin oli skarppina lenkillä vaikka edellinen ilta/yö olikin mennyt juhliessa). Ihana ilma ja vaavelikin taapersi ihan innoissaan melkein koko lenkin. koska vaaveli kävelee jo paljon niin tietenkin vauhti on aika hidasta ja tuohon ehkä n. 2 km:n matkaan meni aikaa kaksi tuntia... no eihän tässä mihinkään kiire ole valmiissa maailmassa .

Lenkin jälkeen nopeasti sapuskaa koko porukalle ja seuraavaksi auton nokka kohti Vantaata. Tänään oli kummipojan (miehen veljen pojan) nimipäivät ja sinne  kävi tietenkin tiemme. Koska autossa istuminen on niin tympeää niin ajattelimme että teemme samalla reissulla  jotain muutakin mukavaa (ajatus oli että kun lapset saavat ensin purkaa energiansa jossakin niin ovat sitten hieman hillitympiä tuolla juhlissa)  ja kävimme Vantaan Hoplopissa. Isot tytöt jo menevät paikassa omineen ja kiipeilevät ja laskevat nätisti mutta  kaksi tuntia vaavelin perässä syöksyilyä kiipeilytelineissä, liukumäen laskemista, pomppimista ja hyppimistä, vie mehut ,ainakin äidiltä .   Kivaa oli mutta RANKKAA !!!

Hoplopin jälkeen ajoimme tuonne nimipäivä juhliin ja voi pojat kuinka kahvi ja kakku maistui hyvälle parin tunnin tehotreenin jälkeen. Vantaalta lähdettiin ajelemaan kotiin tuossa pikkuista ennen kuutta ja kotona oltiin pikkuisen yli kahdeksan. Matkalla pidettiin nopea ruokatauko ja kun tultiin kotiin saatiin lapset nopeasti vain suihkun kautta sänkyihin. 

Lapset nukahtivat saman tien (ainakaan sieltä ei ole mitään kuulunut) ja itsekkin taidan kohta luovuttaa sohva paikkani koirille ja painua unten maille