Tänään on ollut ihana päivä, päivä tekemättä mitään. Tai ollaanhan me puuhasteltu kaikenlaista pientä (ulkoiltu, käyty kaupassa, purettu kuusi yms) mutta mitään ei ole ollut pakko tehdä. Vaavelin päiväunien ajan minä makasin sohvalla ja (pakotin) miehen rapsuttamaan minun päätä joulupukin tuomalla hipsuttimella (päävispilällä). Isot tytöt ovat olleet reippaita koko päivän. He ovat riehuneet ulkona naapurin tytön kanssa ja askarrelleet ja leikkineet kotia, prinsessaa, legoilla ja milläköhän muulla. HUomaa että tytöillekkin tekee hyvää tälläiset "ei mitään tekemistä" päivät.

Nyt meillä on PIzzat uunissa. Leipastiin miehen kanssa tuossa kaksi pellillistä pizzaa (yksi liha ja toinen kala versio), isot leikkii yläkerrassa parin kaverin kanssa ja vaaveli vinkuttaa uutta nukkeaan. Kohta on aika passittaa kaverit kotiin ja mutustaa pizzaa ja sitten saunaan... voi kuinka yksinkertaista ja IHANAA!!

Huomisellekkaan ei muistaakseni ole kummempia suunnitelmia... raketti ostoksia ehkä.. tai sitten jätetään nekin myöhemmälle.