Tänään on sitten vuorossa viimeiset juhlat. Niin ihanaa kuin juhliminen onkin ja niin ihanaa kuin onknin tavata ystäviä kahvittelun merkeissä niin olen kuitenkin hyvin, hyvin onnellinen siitä että huomenna lakaa taas arki. Huomenna palaa päivärutiineihin ulkoilu, leikkikenttäily, lenkkeily ja leikkiminen ihan omalla porukalla, niin oudolta kuin voikin kuulostaa niiin minulla on ihan ikävä lapsiani. Vaikka ne ovatkin tuossa kotona olleet niin juhlinnan tuoksinnassa en ole heidän kanssaan ehtinyt KUNNOLLA Jutella ja hassutella... no tähän tulee muutos huomenna. 

Eli iltapäivällä on tänään vielä juhlia mutta nyt aamupäivällä on tarkoitus kerhoilla. Mennään tyttöjen kanssa pyörällä ja jätetään menomatkalla vanhin eskariin ja paluu matkall otetaan se mukaan taas. Pyöräily on kivaa mutta olisihan vesisade olla  edes hieman pienempi , no ei auta valittaa, kun autoa ei ole käytössä niin silloin mennään pyörällä PISTE!!! 

Mutta nyt aamupalan laittoon. Tuossa äsken jo koristelin voiliepäkakun ja täytin täytekakun. Eli kerhon jälkeen minulle jääkin sitten enään täytekakun koristelu sekä siivoomista.... Nin ja päivän kysymys kuuluukin... "Kuka hemmetti meillä sotkee....??? JOkaisiin juhliin olen taloa jynssännyt tunti tolkulla mutta silti talo on kaaosmaisessa kunnossa aina kun vieraita tulee... " Siinäpä mietintä kerrakseen....