Kun kerran aletaan kuntoilla niin kuntoillaan kunnolla....

Aamulla kun olimme vieneet vanhimman eskariin niin aloin aikani kuluksi työnnellä pihalla lumia. Ensin ajattelin etä teen polun hiekkalaatikolle ja sitä jynssäsin siinä aikani. Tuo pieni polun pätkä sai jo hieman hikikarpaloita pipon alle. Vaari tuli tuomaan kirjastosta varaamaani kirjaa ja siinä taukoa pidellessäni  tuumailin että kohta pitää saada lisää polttopuita ja siinä sitten tuli puheeksi että miten meinataan saada peräkärry vajalle kun piha on täynnä lunta ja vajalle menee vain kolan levyinen polku.  No eikun polkua suurentamaan. Taisin vielä vaarille sanoa että "helppohan se nyt on suurentaa kun lumi on kevyttä..." Taisin taas puhua ohi suuni   ei se lumi meinaan ihan kevyeltä enään kymmenennnen kolallisen jälkeen tuntunut . No hikipäissä tein kuitenkin hommia pihapolun leventämiseksi reilun tunnin. Hurjan pitkälle en levennyksessä päässyt mutta hyvä alku kuitenkin. Täytyy iltapäivällä sitten jatkaa hommia.   Keskimmäinen ja vaaveli  leikkivät hienosti pihalla sillä aikaa kun tein lumitöitä. Oikein näki kuinka molemmat tytöt nauttivat kun EI OLE KYLMÄ. Ulkona  on enään vain -4 astetta pakkasta ja se tuntuu melkein helteeltä viime aikaisten -20 pakkasten jälkeen .

Nyt tultiin välillä sisäleikkeihin ja ruuan laittoon.  Ruuan jälkeen kohta pitääkin sitten taas lähteä ulos kun vanhin pitää hakea eskarista. Ja mikäpä tuolla on ulkoilllessa ihanassa ilmassa!    

Iltapäivälle ei olekkaan mitään ohjelmaa (tai on sitä polun leventämistä) joten rauhallinen päivä parin juoksu päivän jälkeen tulossa .